Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glup

Marketing

Za sat vremena putujem :-)))

Drago moje milijunsko čitateljstvo!

Ovoga vikenda neće me biti blizu kompjutora, tako da ne mogu dopustiti da mi blog trune dva dana s glavnom vijesti da je njujorški guverner peder. Zato prepuštam sve vas, koji ste se namjerili na moj blog u ove dane, da trenutak – dva pogledate ovu slikicu sa strane. Većina vas nije katolička a ni vjernička, ali to nema veze, jer Marija svakome može biti nadahnuće za dobro. Nešto kao što je, na primjer, meni Dalaj Lama.
Ove nedjelje slavimo blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije, ili štono bi se po domaće reklo – Velika Gospa. Zato na sve vas, blogostvaratelje i blogočitatelje, zazivam njezin zagovor i neka vas prati u vašem životu Ona koja je živjela Ljubav.

A za vas koji ste možda u nekoj potrebi i treba vam pomoć, mogli biste joj se obratiti sljedećom molitvom:

Spomeni se, o predobrostiva Djevice Marijo, kako se još nikada nije čulo da si Ti koga zapustila, koji se k tebi u zaštitu utekao, tvoju pomoć zatražio i tvoj zagovor zaprosio. Tim pouzdanjem obodren(a), utječem se i ja k tebi, Djevice djevica. K tebi, Majko, dolazim, pred tobom stojim ja grešnik i uzdišem – nemoj, Majko Riječi Božje, prezreti mojih riječi, nego ih milostivo poslušaj i usliši. Amen.


Post je objavljen 13.08.2004. u 11:04 sati.