Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glup

Marketing

Coming out of the closet

Oprostite na ružnoj slici ali to je najbolje što mogu i umijem.

Još je jedan od političara odlučio priznati da je gay. Ni manje ni više, to je ovaj put guverner države New York, James E. McGreevey. Naravno, u objavi da je gay odmah je objavio i da daje otkaz na svoju poziciju. Čovjek je priznao da je imao aferu s drugim čovjekom. Sa svojom drugom ženom rame uz rame rekao je državi NY - nema veze što je gay, mogao bi biti guverner, ali je zaključio da ako ostane u Uredu kao javno deklarirani homo, Ured će biti podrvgnut ismijavanju, lažnim optužbama i raznim prijetnjama.

McGreevey ima 47 godina, i kao što možete vidjeti na slici, nije ni ružan. A ako se osvrnemo malo na njegovo djelo, čovjek nije ni glup. Kada je došao na vlast 2001. naslijedio je dug od - 5 MILIJARDI DOLARA: no to ga nije pokolebalo da smanji poreze za građane. Samo što je odlučio povećati poreze za milijunaše, cigarete i kasina. Danas je budžet države u oporavku a građani sretni i zadovoljni.

Gay grupe su mu izrazile podršku, čak i protivno nastrojeni republikanci su mu rekli da je časno postupio... ali, James, nije li barem trebalo pokušati stati u ring s američkom homofobijom?

Mda, još nešto, kad bi stanoviti premijer jedne određene europski orijentirane države priznao da je gay, kamo bi ga to dovelo???

Dragi James, sretno ti bilo na marginama politike, s uspomenama na karijeru koju si gradio čitav život, a tako je se glupo odrekao...

Post je objavljen 13.08.2004. u 08:44 sati.