Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uspjeh

Marketing

Poplava

Jednom je rijeka poplavila neko selo. Ljudi su bježali i napuštali svoje domove. Samo je Ivek odbijao napustiti svoju kuću. Došli su njegovi susjedi i rekli mu neka ide s njima dok se još može pobjeći pred nabujalom rijekom. On ih je odbio i rekao da će njega Bog spasiti. Zato se samo molio Bogu i odbio je poći s njima.

Kad je rijeka još malo porasla došli su susjedi po drugi put i zvali ga da ide s njima dok se još može. Opet ih je odbio i rekao je da će njega Bog spasiti. Zato se molio Bogu i odbio je poći s njima.

Rijeka je i dalje rasla i Ivek je sada već sjedio na krovu svoje kuće kad su došli njegovi susjedi u čamcu i zvali ga da pođe s njima. Odbio ih je i rekao da će njega Bog spasiti. Zato je ostao na krovu, molio se Bogu i odbio je poći s njima.

Rijeka ga je odnijela i završio je u Raju kod Boga. Tamo se požalio i rekao mu: "Dragi Bože, toliko sam ti vjerovao i molio se, a ti me nisi spasio od nabujale rijeke. Zašto si mi to učinio? Zašto mi nisi pomogao?"

A Bog mu je odgovorio: "Kako možeš reći da ti nisam pomogao kad sam tri puta slao ljude da te spase, a ti si ih svaki puta odbio i nisi htio poći s njima."


Post je objavljen 11.08.2004. u 21:00 sati.