Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getoverit

Marketing

Mislim da je gotovo!

A opet, bilo je gotovo već milijun puta, svaki puta bi se "pomirili". Ma neznam šta da mislim, zbunjena sam. Ja sam mu bila ikona, kako on to kaže, bila sam njegov san. Hm...dok me nije upoznao. Ma dobro nije baš tako, kad sam ga upoznala bila sam ludo zaljubljena u malo starijeg dečka, najpopularnijeg na gimnaziji(koju sam nažalost završila), i on je bio zaljubljen u mene, ali bila sam mlada, luda, nesigurna i nisam htijela biti povrijeđena, on je otišao tri godine prije mene studirati. Ostala sam u kontaktu s njim još dvije godine poslije, a sve to vrijeme mi je pisao "sadašnji". Otišla sam na kavu s njim, iz znatiželje, odmah mi se svidio...rekao mi je da ima curu već godinu dana, ali da je ta veza već odavno mrtva. Povjerovala sam. Sve smo se češće čuli, izlazili smo... ja sam mu rekla da osjećam nešto prema njemu...i jesam. Polako su osjećaji prema staroj ljubavi blijedili, a ja sam ponovno bila zaljubljena. On je nakon nekog vremena prekinuo sa curom i tada je sve počelo. Ja sam bila u početku rascjepljena između dvojice, nisam znala šta bi. Ali sam brzo to sve riješila i napravila možda najveću grešku u životu. Odbila sam T.(to je onaj prvi), kada mi se ponovno pružila šansa da budem s njim . Stajali smo zagrljeni pokraj rijeke u našem gradu, bilo je kao u snu, sve o čemu sam sanjala. I osjetila sam da i on isto osjeća...nagnio se da me poljubi ,a ja sam se izmakla, danas kad razmišljam o tome, ne mogu shvatiti ŽAŠTO? Tada mi se to činilo ispravnim jer sam bila zaljubljena u S.(to je sadašnji). Ali zaljubljenost prolazi i bitnije je kakav odnos ostaje poslije. Tu je sve stalo s T.
A tek nakon godinu dana sam saznala da S. još uvijek nešto muti sa bivšom. I cjelo vrijeme do sada ja nisam sigurna šta je to između njih.
Voljela bih da sada mogu vratiti vrijeme i poljubiti toga dečka kojeg sam toliko obožavala, a sada su ostali još samo tragovi tih osjećaja.
U proteklih godinu dana sam stvarno zavoljela S. Ali čini mi se da se njegova silna ljubav ugasila. I to tako boli. Jer za njega sam bila uvjerena da me nebi mogao povrijediti, a povrijedio me da mogu osjetiti fizičku bol kad pomislim na njega.
Eto to je sažetak situacije...
U zadnje vrijeme se ništa ne događa, ja sam sama sa sobom , svojim osjećajima,i nagomilanom tugom. Zaključila sam - trebam ga zaboraviti!

Don't stay

sometimes i need to remember just to breath
sometimes i need you to stay away from me
sometimes i'm in disbelief i didn't know
somehow i need you to go

don't stay
forget ours memories
forget our possibilities
what you were changing me into
just give me myself back and
don't stay
take all your faithlessness with you
just give me myself back and
don't stay

sometimes i feel like i trusted you too well
sometimes i feel like screaming at myself
sometimes i'm in disbelief i didn't know
somehow i need to be alone

i don't need you anymore,i don't want to be ignored
i don't need one more day of you wasting me away

WITH NO APOLOGIES

DON'T STAY

(linkin park)

Post je objavljen 11.08.2004. u 01:50 sati.