Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kemoterapija

Marketing

PUŠIONICA

Možda je došlo sretno doba pušioničara, pa od danas otvaram Blog Pušionica, u kojem ćemo moći pušiti do mile volje, bez straha da nam naplate kaznu, budući da ovim Blogom ne reklamiram ni cigarete, ni pušenje.

1.
Moja žena, znate, puši. Ja sam vam, praf za praf, protiv toga da žene puše. Nije zdravo, ne.
I tak ja svojoj ženi velim da ni dobro kaj puši. Da bu joj zdravle zišlo vrit. A ona - ništ! Ja sam je odgovaral i odgovaral, a ona bi samo odmahnula rukom i rekla: Kaj morem kad volim pušiti!
Onda sam otišel doktoru Đorđeviću i lepo mu rekel: Gospon doktor, žena mi puši i ja prosto ne znam kaj bi delal! A on me samo pogledal, znate kak, i rekel: Dovedite je meni da vidim što se dade učiniti s njenim pušenjem.
A neki se drugi muževi hvale kaj im žene puše. Kažu da je dobro zato kaj se ne bu zdebljale. Ja se s tim ne slažem. Čujte, nije lepo videti lepu ženu s cigaretom, ne. Da i ne govorim o cigarama. Ili lulama. Čuj, moja žena puši lulu! Pa kak to izgleda?! One njihove lepe i senzualne usne, ne. I onda kuriju. Ti joj spikaš romantiku, ne, mjesec… zvijezde… sabor… ne, a ona samo gari! Puši joj se iz usta… očiju… ušiju… odozgora… odozdola… od svud…

Gospode bože, žena mi puši
Kak rernom črnom hodam po stanu
Nije joj važno kaj zdravle se ruši
Samo nek hajca i noću i danju

Ne bira vreme, ni kad će ni kaj
Već jednu pljugu za drugom puši
Medna joj usta kak dimni su raj
Pak molim boga nek se uguši


Post je objavljen 09.08.2004. u 09:57 sati.