Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Canceled...

Ovo je moj sinoćnji post, ali kako je blog bio «na usavršavanju», evo, šaljem ovaj post, sada.

A, što da vam kažem?!! Očito da nisam vani čim pišem ovaj post.
Taman sam se spremala na tuširanje kada je Muž, nasmiješen od uha do uha, došao u kupaonu noseći telefon u ruci. Poznam taj ironično pobjedonosni osmjeh...Nije slutilo na dobro.
Zvala me I. koja kaže da je druga I.odustala od izlaska jer je ružno vrijeme i dobila je «stvari». T. i M se ne javljaju na mobitele, ali pokušat će, čim prije, doći do njih tako da se uspijemo, eventualno, reorganizirati.
Već sam osjećala da neću ja nigdje, da ću provesti mirnu obiteljsku večer, «za promjenu»...
A taman sam bila «nabrijana»...
Svejedno, ja se, optimistično, spremam kao da se ništa nije dogodilo...Nakon 15 min zvoni mi mob. Ponovo I. Ukratko: M.je bila cijeli dan na putu pa je «krepana», i još uz ovo vrijeme...T.se ne da nigdje kada pogleda kroz prozor i vidi prolom oblaka i nebo koje ne odaje dojam da bi takvo st(r)anje moglo, uskoro, prestati...
Da mi nije cijeli dan bio na oku optužila bih Muža da je pjevao dodolske pjesme «Oj dodole, dodole, a mi brže, oblak brže, oblaci nas pretekoše.....». Hmmm...On je više tip za tam-tam bubnjeve, ali taj zvuk ne bi, mogao proći neopažen pored mog uha...
A odabrala sam dobru robu. Onako, baš sam bila sveukupno, zadovoljna. Kao što sam napisala, casual, kombinacija, ali Muž je rekao da ne valja što znači da, poprilično, valja. Promrmljao je da je majica kao paučina....Ili nešto slično.
Pred kućom mi je parkirana stara Škoda...Čak mi je prostrujalo kroz glavu da uzmem taj vrlo, vrlo nesiguran auto..Što bi rekli «krama». Kaže Muž da sam luda. Još po ovom vremenu i da ću se ubit negdje..Teška srca priznajem da je u pravu. (Ipak ga je briga za mene iako sam «zmija»).
Mužev poslovni auto ne smijem ja voziti..Hebi ga!!! Ova lady ostaje kući i ništa od njezine lady's večeri...
Zbog, glupe, utakmica ništa niti od romantične večeri...Mislila sam da, makar, izgladimo nesporazume, da «iš-iš» potjeramo negativan naboj između nas...
Predložila sam mu da odglumimo da sam vani. On neka bude «tip sa šanka» koji mi plaća cugu jer me hoće napit i iskoristiti...: ) Moglo bi biti doooobroooo..Ali, po svemu sudeći, neće biti nikako...Za bilo što što je meni na pameti potrebno je dvoje.


Post je objavljen 08.08.2004. u 21:59 sati.