Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Idemo van!!!

Večeras planiram izaći , s curama, van. Zadnji put sam s njima bila vani...hm....hm....prije, nekih, šest mjeseci!!!
Od ujutro, Kćer i ja plešemo po kući i baš sam «in the mood»...
Muž je dugo spavao jer je on sinoć bio vani. Ovaj moj izlazak nije «revanš». I tako i onako bih izašla jer mi je «čaša puna». Trebam, tako neku, situaciju da mi podigne poklopac express lonca.
Ovako, kada nakon dugo vremena, idem van, osjećam se kao u pubertetu. Kao da su mi to prvi izlasci. Kada tek dođem u gužvu osjetim se «izgubljeno», ali brzo se ja nađem : )
Što ću obući? Niš' posebno. Traperice, sandale i neku ljetnu majičicu...Uvijek mi je udobnost bila bitna. Nisam «šminkerski tip». U nekoj svečanijoj odjeći, onako «zrihtana» osjećam se kao u konzervi...Pretijesnoj konzervi i ne mogu se zabaviti u punoj punini.
Već sam počela režati na Muža, u zadnje vrijeme. Još malo pa ću i gristi...Tako da je, za svih nas, bolje da se odem «ispucati».
Ni On mi ne ostaje dužan. Osjećam se neshvaćeno.Osjećam se kao zmija u tijesnoj košuljici (kaže Muž da i jesam zmija..Nisam, «dragi», zmaj sam...po kineskom).
Osjećam se kao u željeznoj djevici i promatram kao mi se šiljci približavaju tijelu. Osjećam se kao da me sve svrbi, a ne mogu se počešati...Mislim da ste stekli dojam kako se osjećam, da ne ulazim u dajnje opise i, stvarno, se počnem češati...
Uglavnom, da se ne ubacim u loše raspoloženje...idemo pjevati...
It's a ladys night...Tralalalalalalala....
Nama je nastupio neki bračni perod kada je bolje da što manje vremena provodimo skupa. Počelo me sve, u vezi s njim, živcirati...Kada kaže npr. »Treba kupiti prašak za suđe prat'». To, nije PRAŠAK nego deterdžent!!!!
Postajem isfrustrirana domaćica (s čokoladom :) ) i aj dont lajk it. Nisam naviknuta. Kako bi moja nona rekla: ponašam se k'o stara divojka, a to nisam:-em sam u braku, em nisam stara po godinama...



Post je objavljen 07.08.2004. u 14:14 sati.