Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blumorning

Marketing

No name

Samo za taj osjećaj....

Slušam radio (opet puna kofeina) i totalno sam si luda danas. Znam da me čeka matika ali baš mi je dobro. Zapravo, uopće mi nije neki problem učit. Istina, tek sam na vektorima, but who cares!? Barem matiku nije problem učit uz radio. Inače, učim na podu ko da nemam ogroman radni stol u sobi, ali ovo učenje na podu mi je pravo otkriće. U ljetnom roku sam prosjedila neka 4 tjedna i onda više nisam mogla sjedit pa sam ležala, ali to je još teže na duge staze. Katastrofa, kad završim faks morat ću u toplice na rehabilitaciju kralježnice.

Inače, ove moje mačkice su lude. Skužili su da su dovoljno veliki da provire kroz kutiju pa su se počeli penjati. Dva su upala u neku košaru iz koje nisu mogli izaći van, tak da ih stalno moram provjeravat. Slatkice.
A vi mi niste smislili ni jedno jedino ime. Razočarana sam! :(
Još malo i mat ću puno dvorište mačaka. Moja je mama poludjela kad je vidjela kolko ih ima. Citiram: "Pa jesi ti normalna? Imat ćemo farmu mačaka u dvorištu!" A onda ju uhvatim kak se razgovara s mačkom i bebačima. :)))

Danas sam sama doma. Brat mi radi i sad me nema tko živcirat :)) . Valjda ću preživjet. A nemam ni predavanja u autoškoli pa sam cijeli dan doma :(. Valjda ću preživjeti.

Post je objavljen 06.08.2004. u 08:32 sati.