Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/porto

Marketing

Pakleni klan i vremenska mašina: Mokuđin

Da skratim, u priči mog forumskog drugara pod nickom BillGatesMustDie Lesli i Pit otkrili su tajno skrovište Šinkasa klana u zgradi JOŠITA ENTERPRAJZ. Tu su izmasakrirali celu hrpu kloniranih NINĐA (TM), Lesli se veštije od Britni Spirs u spotu «Toksično» provukao kroz hodnik prepun smrtonosnih laserskih zraka i naposletku susreo oči u oči sa strašnim čudovištem iz noćnih mora. Kako izvešćuje BiliGejtsMustDie:

"...bio je to Mokuđin, legendarno petmetarsko stvorenje od drveta. Lesli je shvatio da je to očito drvo iz tamne šume Sakura koje su crnom magijom oživeli pripadnici klana Šinkasa. Tabasko je počeo da puca, ali njegova sačmara 'Lusile' nije mogla da naudi Mokuđinu, dok je samo jednim udarcem grane Mokuđin odbacio Tabaska u zid na drugom kraju prostorije. Lesli izvuče katanu, pojuri prema Mokiđinu i munjevitim pokretima počne da menja pozicije sekući levo i desno. Znao je da je njegova brzina velika prednost nad nezgrapnim čudovištem. Obletao je oko njega još minutu i onda stao nasuprot Mokuđina. Promatrali su se neko vreme, a onda je Mokuđin počeo da se cepa. Lesli je ovde ubio dve muhe jednim udarcem: zadao bolni udarac paklenom klanu te nacepao pet metara drva za ogrev za sledeću zimu. Znao je da nevolje s Šinkasa klanom tek počinju. Prebacio je Tabaska preko ramena, i otišao u noć, nadajući se da ga doma čeka njegova Sumiko..."
A u međuvremenu, samo da bi shvatili prave razmere zavere paklenog klana Šinkasa.., ispričat ću vam što se u međuvremenu desilo sa Sumiko.


Post je objavljen 27.07.2004. u 15:57 sati.