Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/porto

Marketing

Pakleni klan i vremenska mašina ~ treći deo

Lesli bi obično dobro pazio šta jede. No ovaj put ga je uistinu preterao. Nikad više presna hobotnica. Sensei ga je opominjao da ljubav ulazi kroz stomak i da su žene time vrlo sklone da izmanipulišu besprekornost jednog ninđe. Dali je ovom presnom strvinom potiskivao svoju ljubav prema Sumiko ili je njenim nestankom osetio kako mu se u stomaku pomalja neka golema praznina koju je kompenzovao ovim mekušcem? Dali je njihova veza zasnovana na čistom seksu polako postajala presna? Dali ga je Sumiko uhvatila poput oktopusija? Ili je hteo na taj naćin da provari mekušca u sebi? Koliko mnogo pitanja, a tako malo vremena za odgovore. Sve do sada smatrao ju je svojom seksualnom igračkom, njene grudi su bile njegova posljednja oaza. No nikad pre nije osećao ovakvu privrženost prema svom prpošnom trešnjinom cvetu. Pitao se hoće li ikad više doživeti onakvu katarzu kao prošle noći. U njegovim se očima mogla videti vatra, a ninđa u takvom stanju je opasniji za okolinu nego li đambo đet koji udara u stopratnu zgradu. Mekdonovan je dobro znao da ne sme se meša i da interveniše. Ovo je bilo nešto sasvim lično.

Dok je u hodu radio yoga vežbe za poticanje probave u stomaku kojima ga je u indiji naučio prosvetljeni mistik svami Pranakruhaputra, Lesli podrigne i primeti da u blizini nema rodstera koji je darovao Sumiko. Znači odvezla se nekamo. No to nije nimalo umanjivalo njegov bes. Nakon što je prevladao svoje osećaje i smirio stomak, valjalo je potražiti Sumiko. Uzeo je svoju besprekorno složenu NINDŽA (TM) opremu i zaputio se Tabasko Pitu.

E sad.., drago moje svekoliko pučanstvo, sada vam se pruža prilika da interaktivo sudelujete u krojenju daljne priče
a) Leslie Olriđ i njegova meka papučarska minĐa strana ninĐe (najkraća varijanta)
b) Leslie Olriđ fičuring Tabasko Pit, čista hard core makljaža, potoci limfe, naramci ekstremiteta. Macho varijanta priče. (napisano uz pomoć mog drugara čiji je nick na Forumu BillGatesMustDie ili varijanta pod
c) Trakavica u nastavcima koja podrazumeva i a) i b) (najduža varijanta)

Možete se poput Huga odlučiti samo za jednu od varijanti. Sigurno ćete pogriješiti ha ha...


Post je objavljen 27.07.2004. u 11:54 sati.