Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/empire

Marketing

Inspektor Rex

Danas sam baš gledao Inspektora Rexa na televiziji, i mogu reći da mi se zapravo čitava emisija ne sviđa. Gledam ju zapravo zbog mame (sorry, mama, ali je zbilja nerealno).
Rex je zapravo pas, i cijela je emisija odnosi na ukazivanje koliko je dotični pas pametan, protiv čega nemam ništa. Međutim, to nije (ups, ne bi trebala biti) emisija koja pokazuje koliko se psa može izdresirati, nego neka vrsta kriminalističke serije. I gdje je tu stvarnost?
Mislim, ne bih htio uvrijediti obožavatelje ove serije, ali ne volim tolika iskrivljavanja žanra kriminalističke serije.
NIGDJE! :-( Radi se o totalno nerealnoj seriji! Ipak, danas je bilo malo bolje: Rex nije hvatao noževe po zraku, krao gazdi (policijskom istražitelju uhvaćenom na spavanju barem jednom u svakoj epizodi) ispod jastuka pseću igračku i slične stvari. No zato su u akciju stupili drugi likovi, npr. to kako je djevojka pljačkaša banke pobjegla kroz prozor, a pomoćnik Rexovog gazde koji se boji visina krenuo za njom po uskom vijencu oko zgrade. Na kraju se i sam Rexov gazda pentrao po vijencu, a Rex im je otvarao prozore da uđu unutra.
Ne znam više što bih rekao na ovo.

Post je objavljen 18.07.2004. u 19:50 sati.