Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/racica

Marketing

This love....

Idem jučer na odbojku, pozdravim jednu gospođu.
Ona meni : Bok, gospodična (hehe, kak mi je to fora riječ i čudno za čuti , meni kao jednoj 17-godišnjakinji) . Kako lijepa djevojka!

Cijelim putem do igrališta sam se onda smiješila na taj kompliment. Ah što obične riječi mogu podići čovjeku raspoloženje smile

Capa se opet iskazao u disku. Jedan od boljih DJ-a. A kad pusti Zvončiće usred ljeta, onda znaš da je stvarno mortus. Jučer nije bio.Al zato su to nadoknadili svi oko njega. Maksimalno!

Jedna stara ljubav se vratila u moj život. I sad mi puno jasnije pokazuje svoje osjećaje nego kad smo bili zajedno oko Božića i dalje. Kako nam je dobro bilo...Sad mi se to vraća. To su bili dani hehe.
A ona dva dana kod njega tamo u ožujku negdje, sami, prepušteni sebi...Cool
Pa sam zbunjena.Sad se ipak sve poprilično promijenilo, okolnosti su kod mene weird - blago rečeno
Vidjet ću kako će stvari odvijati...


V. ipak ne ide na Dirty Old. Eh, tamo jednom definitivno idem. Al ima vremena dogodine.
Voćkica, V. i ja ćemo se spakirat na brzinu i put pod noge.
Cijel svijet je naš, i zabava čeka na nas...


Čukac mi je danas našao družicu. Mala izgleda ko vuk. Vučica. Prvo je on režao na nju kao pravi pas čuvar. Mislim da još nije bio skužio da je pas zapravo – ona. A ona je stalno nas pratila, veselo mahala repom i zabavljala se. Onda sam Rexonju pustila bliže k njoj i tako je sve počelo hehe. Čudni su ti muški – u početku je bio sav grrrrrr..njam, ko da će ju pojest a onda se rastopio ko led na suncu. Valjali su se zajedno po travi, lovili se..Ona je super, sva razigrana – baš su cool. Malo smo se i slikali, ja Rexa držim na vodilici (opasan je pa se mora, jeld) i trčkaram za njima. Toliko o privatnosti. E onda su se rastali.
Rexonja se šmuca po kući, Vučica odlutala. Ah sve su velike ljubavi tužne haha
Yeah,right


Al navečer ga puštamo samog vani, i onda imaju fore do jutra ...


Post je objavljen 17.07.2004. u 15:21 sati.