Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frequency

Marketing

VeeSTe i ostala sranja

Dogadja li se i Vama da kad otkrijete neki dobar album odmah pozelite imati sve sto je taj izvodjac snimio. IKAD!
Ne? E pa ja patim od te bolesti koja se zove kolekcionarstvo. I naravno da trazim ono, koncerte iz Bukureshta, neizdane singlove, B strane, demo snimke i snimke iz kupatila. I dok ne nabavim sve nisam miran. Vecinu tih stvari poslusam jednom, arhiviram i nikad vise ne taknem. Ali mi je srce na mjestu jer imam SVEEEE. Doduse, bilo bi mozda pametnije da tu svoju sklonost prebacim na skupljacinu neceg konkretnog. Novca naprimjer. Ali njega ne mozete downloadati sa neta. c, jebote!
Osim mjuze u zadnje vrijeme mi je gust skupljati VST Pluginove. Oni koji znaju sto je to, znaju, a oni koji ne znaju, ne moraju citat dalje. Nece vas zanimati. Idite skupljat neshto. haha ... Ostali za mnom....

Vi koji znate o cemu pisem, kuzite i tu problematiku oko bezbroj razlicitih VST pluginova koji postoje. Znam da ste kao i ja skupili (!) sve sto ste mogli, instalirali sve sto se instalirati dalo, i nakrcali svoje racunalo gomilom nepotrebnih sranja. I onda ste krenuli istrazivat. Sta vam pashe od synthova, koji efekti su bolji od ovih drugih i masu drugih kerefeka. Osim sto ste sjebali racunalo, izgubili ste gomilu vremena oko istrazivanja.
I ja sam. Dok nisam otkrio ovaj site. Raj za pluginove. VST i DX. Naci cete tu sve sto zelite. Sve sto vrijedi. Sa svim informacijama. Sa ocjenama. Zadnjim verzijama koje su izasle. Ocjenama svakog plugina od strane zadovoljnih i onih drugih korisnika. Naci cete i preset-ove za dosta poznatih syntheva, forum i jos pun qrac toga... jednom rjecju ZAKON.

nikad vise ne morate krcat racunalo govnima od pluginova... sad ste kuzer koji je dobro informiran. hohohohohohohhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooo

evo link KVR-VST

ps: moj favorit je Native instruments ............ skupio sam sve od njih ;)


Post je objavljen 15.07.2004. u 14:07 sati.