Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melted

Marketing

Zašto ne volim bajke za odrasle?

15. jun. 2004. god
Don't change me!
Prije izvjesnog vremena napisah zašto ne volim Mr. Savršenog Bekića, međutim maloprije me je totalno počupalo za živac to što sam otišao na site yuprice.com i pročitao 5-6 klasičnih bljuvotina "A" klase, što je bilo dovoljno da im poklonim jedan cijeli post.
  1. Mjerne jedinice
    Ne znam koliko sam do sad pročitao tzv. erotskih priča i ljudi me uvijek tako oduševe. Sudeći po onima koji pišu te famozne priče mi pripadnici muškog pola se pretvaramo u hodajuće nosice "pitona" od pola metra. Za ime Božje... Ok... malo slagati i uljepšati priču je poželjno, ipak mi svi volimo bajke, ali da baš svaki tip ima oko 30i kusur cm je malo previše... tačno će te mi nabiti komplex pa ću sa svojih prosječnih 1x cm dobiti komplex "manje" vrijednosti.
  2. Orgazmi na sve strane
    Svi znamo da može biti poprilično teško dovesti ženu do one fenomenalne faze i da oko toga treba i znanja i truda, ali ne... u ovim bajkama one to rafalno: "rttt... ahhhh... prvi... aahhhuuuhhh... peti... ihhh... uiihhh... šezdesetidrugi..."... mislim brate... jel je šmirgl papirom i bušilicom cjepaš kad to tako pršti na sve strane...
  3. Ejaku-katapultacija...
    Citiram: "Ah... evo ga... tu je... tooo... svršio sam... imao sam osjećaj da ću je sa svojom municijom raznijeti na sve strane..." - čudi me kako naši pokojni presjednici nisu znali iskoristiti ovo tajno oružje u minulom ratu, tako da umjesto što smo pucali međusobno, mogli bi samo opaliti jednu dobru drkicu i s tim tihim tajnim oružjem potamaniti sve probleme...
  4. Kliše, kliše, kliše...
    Na sve strane leti obavezno vruća sperma i neka mi neko objasni koncept "utrljati u kožu, jer je hranjivo..." iliti "progutala, jer je na dijeti" zaboga to je erotska priča,a ne PlivaZdravlje.com.
  5. Sestra po ocu...
    Maloprije sam baš na letio na neku priču gdje je u opticaju sestra po ocu... nešto mi se čini da su svi počeli koristiti onaj moto: "Incest je zabava za cijelu porodicu!"

I na samom kraju moram da pohvalim SexyPriče blog, jer me jedino on još nije natjerao da ugasim računar i bacim se kroz prozor - mada ima i on svojih bisera.

Post je objavljen 15.07.2004. u 13:29 sati.