Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

One night with U.....

«One night with youuuuuuu...»....Svira The King, Dijete i ja plešemo po kući i shvatim da je zaspala. Jupi!!! Malo mira!
Gledam na što mi liči stan. Ludnica. Jeste li ikada bili sami s djetetom od 13 i pol mjeseci? Možda vam je jasno o čemu pričam.
Dakle: u dnevnom boravku hrpa igračaka po podu, mrvice Pettit keksa, stranice časopisa «Dijete moje malo» koje više nitko ne bi mogao spojiti, video je isprogramiran na snimanje, nemam pojma što je to Dijete htjelo snimati...Na stolu, na jednom kraju, glava, a na drugom, lutkino, tijelo. Dijete uzme glavu pod jednu ruku, tijelo u drugu ruku i tako s njom šeta po kući...
Nekada glava služi kao lopta pa je uz uzvike «Bam!» šutira o kući. Malo morbidno, a? : )
Prolaz na balokn spriječava mali drveni stolac. Inače bi sve te igračke koje su na podu bile na travi ispod balkona.
U hodniku su dvije lopte. Hodnik izgleda OK.
Kuhinja je koma. Htjela sam napuniti perilicu za suđe, ali nije išlo. Skoro je Dijete ušlo u perilicu (ne zezam se!). Što sam ja stavila unutra to je ona vadila i vraćala mi natrag.
Neko vrijeme je nekamo nestala. Našla sam je u kupaonici kako baca igračke u veš mašinu. OOOOOOOOKKKKKKKKK!!! Vadim igračke van, dobro me podsjetila da stavim prat robu. Ja punim mašinu, ona je prazni. Odvukla sam joj pažnju na njen lavorić s igračakama za kupanje. Lako ću ih pokupiti kada ih razbaca po pločicama, nema ih tako puno: gumena loptica, Miki Maus u «šlaufu» za kupanje, gumene puzzle.
Odjednom Dijete kaže «Bam!». Nešto je negdje bacila. Ma, nije valjda...Je, je, gumena loptica pliva u WC školjci. Vadim van, stavljam da se kupa u Domestos.
Mašina, konačno, pere robu. Dijetetu se ne sviđa zvuk pa izlazi iz kupaone.
Kuhinja je ostala puna prljavog suđa. Perilica napona puna. To me čeka nakon što objavim ovaj post.
U jednom momentu sam shvatila d ne znam što ću malenoj za ručak. A, ništa, danas će palentu s mlijekom.
Stavljam Elvisov CD «18 greatest rock'n roll hits» i plešem miješajući palentu. To me opušta.
Dijete, isto' pleše. Plješće ručicama, ljulja se naprijed-natrag pa me vuče za haljinu što znači-digni me da plešemo skupa.
Nekako sam skuhala palentu, pitam je hoće li jesti, kaže «Nje!» (nakada pričakao mala Ruskinja : )). Onda mi je donijela kutiju keksa i molećivim glasom kaže «Njam, njam?». Pretvaram se da ne mogu otvoriti kutiju (stalno bi jela kekse, a to joj nije, baš, zdravo). Dajem njoj da proba otvoriti kutiju. Ne ide.
Protestiranje spriječavam uzimajući je na ruke i plešući «One night with youuu». I tu se vraćamo na početak posta.
Jučer mi je rekla prijateljica, koja ima bebu od mjesec i pol, da joj je bilo lakše kada je bila trudnica. Ma, nije valjda? :)
Ok. Elvis i dalje pjeva. Čeka me pospremanje kuhinje (jao i hrpa neispeglane robe u sobi!!!).
Let's rock'n'roll!!!





Post je objavljen 13.07.2004. u 13:19 sati.