Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prolaznica

Marketing

Bojite li se voznje?

Ja da. Iako vozim vec 10 godina, mene je sve vise strah sjesti u auto i odvesti se negdje. Prestrasno mi je procitati kako se neka obitelj vozila na more a vozac auta iz suprotnog smjera je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u njih.
Kad smo lani putovali iz Zg na more, u Gorskom kotaru smo naletili na policiju. Bila je noc. Rekli su nam da je cesta zatvorena i da moramo preko Ogulina.
Kasnije smo saznali da se olabavio kontejner sa kamiona koji ga je vozio, pao je i zgnjecio cijelu porodicu u autu koji je bio iza. Strasno. O ovome sto se desava ove godine ne zelim ni razmisljati previse. Svaki put, ali bas svaki put kad idem na more ili se vracam u Zg naletim na par idiota na cesti koji se natjeravaju kao manijaci preko dvostruke pune crte ili preticu pred zavoj. Cemu to? I onda ce ti isti idioti skupiti neku neduznu obitelj koja ce im naletjeli iza zavoja. Naravno, idioti obicno prezive, posto su im tateki kupili jebene makine sa 22 airbaga. Obitelj iz suprotnog smjera najcesce nije te srece.
Sjetimo se onog kretena koji se danas skoluje u Svicarskoj a zgazio je 2 cure. Ima li ovdje pravde?
Sorry na depresivnom postu, ali bas me stisne oko srca kad citam o tim saobracajkama. Zelim vam svima ugodnu i sigurnu voznju.

Pregazio majku i dijete u kolicima
SPLIT – Vozač “škode felicije” P. B. (21) u četvrtak je oko 20.35 sati u Ulici Vrboran pokosio I. L. (29) i njezino jednogodišnje dijete u kolicima. S teškim ozljedama zbrinuti su u splitskoj Kliničkoj bolnici. Lakše je, pak, ozlijeđena četverogodišnja djevojčica. P. B. je skrećući s Puta svetog Izidora izgubio kontrolu zbog prevelike brzine te naletio na majku s dvoje male djece koji su se kretali uz desni rub kolnika.


Post je objavljen 10.07.2004. u 12:02 sati.