Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Uououo..ljeto nam se vratilo... :)

Upravo sam se vratila doma....ponovno Varaždin kakvog ga najradije pamtim...rijeka ljudi u parku...i tolko starki nisam fuuul dugo vidjela na jednom mjestu...
Drago mi je da se život vratio- studoši dohrlili iz metropole, oni koji su se pripremali za prijemnjake, izmilili su (svi sa podočnjacima:) ), a ovi ostali..oni su itak uvijek vani.
Bila je u Rogozu Pržiona i bil je pun qrac ljudi...uglavnom svi poznati... (kaj u Vž-stvarno nije teško)...ali mi je bilo čudno,svi teška alternativa. U stvari ne znam kaj mi je čudno jer sam prije 2 god i ja bila..danas sam se isticala ko...crna ovca :) Ali mi je bilo zakon, jer sam bila jedina cura u ekipi od 7 dečki - obožavam to svoje društvo! Takve prijatelje treba tražiti!!!
D. je bil luuuud- prvi su nastupali,tj. trebali ali ga je njegov gitarist, tj. basist odjebo i onda je nažical N. da mu glumi da svira bas...e to je bila pišaona!!! Zamislite tipa,spirsanog, crvena bradica i crna kosa...demonski pogled (i moja stara majica Spice girls) kak se trga i divlja po stageu i kraj njega dečka u košuljici koji glumi da svira bas okrećući očima :) mi smo plakali od smijeha. Uglavnom, da sve bude još veća zajebancija, svirali su Dragostea din tei :) trebala sam i pjevati s njim,ali sam bila prevelika piŠka da mu se pridužim....kaj nije nikaj neobično za mene. Kukavica,kaj ćeš. Ali nije mi se dalo sramotiti pred ljudima...ionak su me gledali čudno,takvu ne-alternativnu :) a i na okupu je bilo mojih 5 bivših,pa nisam baš imala afiniteta da me vide i komentiraju- auč!
Jest da sam bila neobično zadovoljna svojim izgledom- oči su mi bile danas plaveee (da, ja se svako jutro moram pitati kakve boje budu mi oči danas) i sva sam blistala...lijepo je osjećati se poželjno!!
Sad kad sam se vratila doma,na vratima mama i u snu mi objašnjava kak netko mora doći..a na mobitelu sms od cimerica koja je u qrcu jer joj je bivši dečko na poziv na kavu rekao da je rasprodan ovo ljeto... To ne znači odmah da ima drugu,jel da? Nadam se!!!
I to je to!
P.S. Ste skužili da nisam njega uopće spominjala?? Pa,da nadoknadim:
On, On, On, On, On, On, On. ON!!

Post je objavljen 10.07.2004. u 00:59 sati.