Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Dugo,tužno ljeto

Tak sam si lijepo isplanirala ovo ljeto....dati uvjet do 5.7. , otići doma, odmoriti se, tulumariti..uživati...more.. a sad od pomisli na ljeto mi se želudac stisne :(
6 sati učenja svaki dan...to mi je recept prepisan nakon službene dijagnoze da sam se zajebavala cijelu godinu i sad moram zapeti da spasim godinu...
nije ni vrijeme zakon kak je prošle godine bilo..prošle godine u ovo vrijeme mi je buudćnost bila svjetla i obećavajuća..upala sam na željeni faks, preda mnom je bilo duugo ljeto..da sam muško,preostalo bi mi hladit jaja i gledat trebice u dopičnjacima.. (ovo odvratno zvuči,ali bila sam svjedok takvog razgovora pa mi je malo ostalo)
a sad...s grčem u želucu svaaaki jebeni dan!!
najviše me muči Njegovo more.. No,da se ne bi krivo razumjelo, neću ja da on tužan i jadan čami cijelo ljeto u Zagrebu..želim ja njemu dobar provodi zabavu..ali samo s njegovom ekipom..što bi značilo, višak xy kromosoma i manjak onih drugih...dabog da sve cure u Rovinju, Baškoj i Novalji neobjašnjivo poružne..bar tih 20-ak dana kad ih on može vidjeti.. (ili da on neobjašnjivo počne smrdit i da se samo muhe love za njega)
samo mi treba da dobim sms- čuj, nikaj više od naše zabave,našao sam curu novu, plaviju, sisatiju (dobro, iznimno teško :) ) , s okruglijom guzom..jebale ga okrugle guze!!
Kad gledam iznimno razumno (kaj za mene nije slučaj) i objektivno...i kad bi slušala svoju cimericu..već sam si mogla naći dečka u ovih 3 mjeseca..evo,recimo N. ...frend...zgodaaaaan, ne jednom sam doživjela ružne poglede od cura koje su se u prolazu zapiljile u njega kad smo skupa prolazili negdje...kaj je najvažnije, mislim da mu se jaaaako sviđam :) zapravo,sigurna sam..ali na njemu mi jedna stvar nikak ne odgovara...nije On..


Post je objavljen 08.07.2004. u 21:52 sati.