Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Prvo...pa...MUŠKO?!?

Nikad mi nije bilo jasno, zakaj je to dobro..prvo pa muško....očito, osoba koja je ovo smislila se nije previše družila s Muškarcima...uglavnom, htjela sam reći,samoj sebi, dobrodošla na blog :))
danas mi je jedan od onih dana, mislim da bi mi ovi stihovi danas mogli moto biti:
It's just one of those days
when you don't wanna wake up,
evrythin is fucked
everybody sucks
You don't really know why
but you wanna justify rippin someones head off

No human contact and if you interact
your life is on contract
your best bet is to stay away mutha fuka
it's just one of those days


Jedino kaj me danas zbilja diglo..je bio On..moj sadašnji bivši, a i budući sadašnji,nadam se...bilo nam je lijepo..ajde ispravak..bilo mi je lijepo...lijepo je znati da postoji netko tko će te saslušati i milovati po licu kad tuliš ko glupača zbog svojih sranja u životu..a da se pri tome ne ponaša pokroviteljski prema tebi..
i onda sam došla doma, starci naravno svoje...jesam,zahebala sam,žestoko.........................................jadno
a čovjek bi mislio da ću ga odjebati nakon sveg stresa koji mi je prouzročio. jesam ga odhebala,aha..kitu labudovu. i dalje mi predstavlja onu kockicu u životu bez koje mi je sivo...da bi mogla naći, objektivno, boljeg- mogla bi... da bi mogla naći nekog tko me želi-mogla bi. da bi ga ponekad istukla- o daaa....želim li ga izbaciti iz svog života? NI SLUČAJNO!!!
ima čari u tome kad ti netko kaže Đubretance moje :)... ako to poprati svojim osmjehom i poljupcem od kojeg se meni nakon 30 mjeseci i 16 dana i dalje vrti u glavi i želudac mi postaje puding... Govance moje jedino :D
pričali smo o smrti...znam da ga to muči..i tak sam mu željela reći da ću ja otići od njega tek kad on to poželi,a ne nekim lošim nesretnim slučajem i iznenada...zapravo,mislim da sam mu to i rekla...
dakle,niže od ovog se ne mogu srozati

Post je objavljen 07.07.2004. u 23:21 sati.