Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzy

Marketing


E danas sam napokon krenul sa učenjem za prijemni za faks. počel sam sa fizikom i več sam riješil 9 zad... uhu :))) još samo negdje 1000 :(((, al moram barem pol preč do prijemnog da pređem prag i tak, da barem nešt znam..
Idem probat na FER, a možda i ni promet, ko zna zavisi kak če mi proč ona vojna stipendija, zasad ide dobro, sljedeči tjedan idem na lječnički, pa to ču valjda proč, al m enajviše zabrinjava onaj 2 tjedna kamp za vojsku, i oni svi poligoni i one njihove norme koje moraš zadovoljit, al nedam se na bez borbe :)))
ZAdnja opceija mi je FSB jer tam ima direktan upis zato sta sam sve prošo s 5 pa nemam ni maturu ni ništ :)) Znam šta svi mislie, štreber i te finte, al da ste vidli kolko sam ja učil ove godine i kakve ocjene imam onda bi se mogli zamisli da s mojom školom nešt ne valja, al kolko ja čujem da je naša škola još i jedna od težih , a kak bio onda u nekim "lošijim", tj. lakšim školama prošo... Jedino mi taj faks baš i nije pohvaljen, vele svi da ga je najlakše upisat a najteše završt, pa da po težini je odma iza FER-a pa neznam još, nabolje da ja na bauštelu odem radit i mir :))))

A sad još malo su mi i trešnje dozrijele, pa vas sve pozivam na trešnje kod mene, JU AR OL VELKOM :)))

Bok.....

Post je objavljen 06.06.2005. u 13:45 sati.