Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sismis

Marketing

Opet kod kuće

Evo me na poslu.

U subotu sam došao u Beograd gde me je dočekao neviđeni javašluk. U privatnim životima mojih prijatelja vlada potpuni nered i pometnja. Treba zavrnuti rukave, popravljati, ispravljati, privijati na grudi, podmetati rame za isplač, previjati, prepovijati, menjati pelene, biti svetionik u noći, rešavati probleme Kosova, saditi drveće i osvežavati zeleni pojas u centru grada, menjati staklenu vunu u bojleru, bubanj u veš mašini, bušiti nove rupe na pegli na paru i tako.

Firma je praktično pred raspadom. Čovek koji je preuzeo krmilo po mom odlasku sfućkao je sav novac na prezentacije, provod i kurve. A predstavljao se kao veliki hrišćanin i poštenjačina. Praktično se nije ništa radilo ovde. Kupili su jedan veliki suncobran za baštu (imamo baštu!) i pravili šarene koktele letnji dan do podne.

Evo slike za jednog mog prijatelja s Vege, tj. vegana. U prevodu s nemačkog tekst glasi: „Šta ima oči, inteligentan čovek ne jede“. To piše iznad svinje, očiju mi. Ovo sam slikao u nekom podzemnom prolazu u Austriji.



Marija danas slavi rođendan na brodiću kod 6 topola (kod Sajma). Čestitajte joj. Pojavite se. Možda vas nije pozvala, ali to je verovatno zato što puno radi.


Post je objavljen 06.06.2005. u 12:43 sati.