Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dupini

Marketing

Dok je Ivica spavao gromko je plakao. Nakon što je njegov otac čuo plač, uletio je u sobu, probudio ga i zabrinuto upitao: -Ivice zašto tako jako plačeš? -Sanjao sam da je škola izgorjela. A otac će: -Pa to je samo san. Na to će Ivica: -Pa zato i plačem!


Dode Ivica doma i pita ga tata kako je bilo? A on: -Znaš tata, danas skoro da dobijem peticu!- Pa će tata:-Ma kako skoro?- A on: - Dobio je onaj iza mene!


Učiteljica pita Ivu: Koje je ovo vrijeme? Kupujem,kupuješ,kupuje,kupujemo... Ivo odgovara: Vrijeme rasprodaje.


Dođe učiteljica u razred i pita: "Tko će pojesti sve ove kolače?" Javi se Perica: "Ja ću!". "Tko će popiti svu ovu coca-colu?" Opet Perica, "Ja ću!". "Tko će ovo sve pospremiti poslije?" Perica se javi: "Ajde ljudi, nemojte mene gledati, ne mogu sve ja."


Kako znamo da je plavuša radila na kompjuteru? Ostavila je komadić sira kraj miša.


Zaustavio policajac plavušu pa joj kaže: Dajte mi svoje ime. Na to će plavuša: A kako ću se ja onda zvati?


Došla Muji punica u goste. Pita je Mujo: "Dokle ćete ostati?" Punica: "A, dok vam ne dosadim." Mujo: "A što ba tako kratko!"

Lopov provalio u kuću i počeo krasti pod svjetlom baterije. Odjednom čuje glas: -Isus te gleda! Ogleda se on, nikog nema, misli da mu se pričinilo i nastavi posao. Ali ubrzo opet čuje isti glas: -Isus te gleda!! Sada siguran da je stvarno čuo, upita u strahu: -T-tko je t-to? -Mosije - čuje se odgovor. Ogleda se on opet oko sebe i vidi papigu u krletci. Ohrabren, s podsmjehom je upita: -Pa koji ti je idiot dao ime Mosije?! -Isti onaj idiot koji je pit bull terijeru dao ime Isus.



This cat, is a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, an cat, idiot cat, bussy cat, for cat, 20 cat, seconds cat. Sada pročitaj poruku bez riječi cat.

hehehehe...

jučer je bio super dan. ne samo zato što nisam apsolutno niš učila, a trebala sam, nego zato što smo cijeli dan od 12 do 11 navečer imali goste! za ručak smo imali roštilj! mmmmm, tako fino nešto nikad nisam jela. Slasni čevapčići sjajili su se na suncu, raznovrsno meso mirišalo je na kilometre, razni izbor sokova šarenio se na stolu, ma lijepše nije moglo bit. U 15 d0 5 našla sam se s Ivom kod križa jer smo išle na Stelin ročkas. Bilo je super! Jeli smo pizzu, Kartali se, igrali odbojku...a na kraju smo svi gledali horor na rtl-u. makar smo svi zanovijetali da horor nije baš nešto jaaaaakoooo strašan ipak je bilo supač! zamračili smo sobu, stisnuli se na kauču i vrištali kad bi se Borna ili Leon okrenuli usred najstrašnijeg dijela i rekli baaaaaa il buuuuu... Na ročkasu nismo ostali kasno jer je razlaz bio u 10 i 10. Stelin tata razvozio nas je po kućama. suupeeer smo se zabavljali u autu. jednom rečenicom ja sam zapanjila cijeli auto: naime, stelin tata , (dok smo prolazili kroz najgoru ulicu u Vrapču), rekao je kakva je on budala, a ja sam na to rekla. ''striček, sad vam stela može reć da ste budala , zato jer ste vi sami rekli da ste budala, pa kad bi vam stela onda rekla da ste budala, vi ne bi mogli reć da niste budala jer ste sad sami rekli da ste budala. nakon kraće šutnje začuli su se glasovi. sve smo te shvatili, paula, dobro si to rekla, sve kužimo , da, da baš sve. i onda kaže Borna: 'Paula, ti si pametna', ja kažem . 'da, hvala znam', a onda on opet. 'kad šutiš!', hahaha, jako smješno, to je tužno on me vrijeđa!buuuuuu...Shut Up
Al dobro jučer su naši rasturili Bugare s 3:1, go croatia!Croatia, a nadam se da bumo došli do svjetskog prvenstva u Njemačkoj!GermanyI tak sam vam se ja jučer luuudooo zabavljala! vidimo se sutra! bok!
Children PlayingSandy BeachP.S. jedvaaa čeeekaaaam moooooreeeeee! Boooookkkkkkkk ! ! ! !! !


Post je objavljen 05.06.2005. u 14:18 sati.