Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dbilos

Marketing

DAL SMO RODJENI ZLI IL' SMO TAKVI VREMENOM POSTALI

Prvi i ( nadam se) posljednji put u zivotu procitah kolumnu “Zli ludjak” u BUG-u za lipanj.
Ovo mi je tekodjer prvi put da dajem komentar na nesto sto je napisano u stampi, no ovaj tekst je bio nesto sto me zaista tjera da kazem par recenica, Samo par obecavam, ne vrijede se trositi rijeci na sve gluposti u zivotu.

Covjek koji je potpisao ovu Kolumnu tvrdi da ce usljediti “bate mailovi”, i da ce se njegovo ime – u krajnje uvredljivom oblicju- spomenuti barem dvadeset bloggera. Da ce se od urednistva traziti da ga izbace iz casopisa a on ce to citati i dobro se zabavljati. Interesantno sto sve ljude moze zabavljati.
Eto ja necu biti jedan od tih bloggera koji ce bilo sto u uvredljivom oblicju kaze o doticnom neg' cu samo da izrazim svoje zaljenje. Eto ja cu se vjecno sazaljevati nad ovakvima,

Slicnim komentarima “nije lose” ili “super je” ili “ ima svacega za procitati” ovih dana entuzijasti mreznog baljezganja komentiraju pokretanje weba www.blog.hr i pisanja koje se tamo mogu zateci.

Postaviti pitanje nakon toga “ Ima svacega” – u odnosu na sto ili usporedti s cim? I koliko pametnijih nacina postoji za trosenje mreznog vremena? Koliko boljih tekstova, knjiga, casopisa , eseja za citanje.

Ne razumijem. Da smo se upitali “Nisu losi, ili super je “ u odnosu na sto ili u usporedbi sa cim mozda bih,
Ovako na pitanje.- Ima svacega tako mnogo pametnijega i ljepse napisanog na blogovima .- odgovaram, - u odnosu na procitani tekst u pomenutoj kolumni, koji je u stvari prazan ako se iz njega izbaci zelja da se obrati pozornost na sebe i navede nekoga na to da se upusta u bilo kakve rasprave.
Mozda kolumna i potraje u tom slucaju, no znam da je sada moja "obitelj bloggera" dovoljno pametna da ce mo se mi smijati ovakvima i ponoviti moje zaljenje.

Slozit cu se jedino sa dijelom teksta ” odbijeni test nije bad, svatko u Bagovoj redakciji, a osobito ja, imali smo ih dosta u zivotu), U to vjerujem,(nakon procitanog), sa tim dijelom teksta se slazem a sve ostalo me navodi da opet postavim pitanje
dal smo rodjeni zli
Il smo to na svom putu
s vremenom postali.

Suker. Figo Prosinecki, ljudi ne znam da li sam ja bolestan al ovo mi je bilo vise nego smjesno. Osobito u zadnjoj recenici teksta,
Slazem se sa jos jednim dijelom teksta “Vase je (slobodno) vrijeme ograniceno. Zar ce te ga protratiti na besmislena,isprazna trtljanja …” Sa ovim se slazem. Ovo sto procitah tamo kod njega zaista nije bilo vrijedno trosenja vremena.
Ovaj post brisem sa AFRIKE, za vrlo brzo jer mu nije mjesto tu al morao sam nesto reci ,( u sebi jos puno vise toga o ovakvima)
Ne obracajte pozornost na ovakve i pisite jer moj favorites folder ima jos mjesta koliko hocete, a svakim danom bar dva tri nova bloga uskoce tamo.
AFRIKA ce ostati o Africi a ne o ovakvima.


Post je objavljen 03.07.2004. u 19:20 sati.