Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

misli jednog b i t c h o j e d aPicnic

od kad je ona kuja eva zagriješila i pojela onu šugavu jabuku koju joj je ponudila ona jezičava zmijandura- i koju e onai papak od adama proždro samo da zadivi svoju fakin ženicu-bog nama ženama to krvavo naplaćuje u ratama. pretežno jednom mjesečno. no dobro. barem je tehnologija napredovala...bar ne furamo listove umjesto uložaka.
ali ma sve je to oke..mogu ja podnjeti tu krvavu bitku kou sasječem u korjen xxtabletama tako da totalno otupim ko kakav đanki koi e za rođendan dobio cijeli set igala i žlica za godišnju opskrbu.
ono što fakat ne mogu podnjeti ni ja ni ljudi oko mene je hebeni i shebani piemes. (pms_propast majne svijeta)
neznam...poprimim tako neka svojstva koa tjeraju ljude od mene. mrzim svih i sve. živčana sam i najmanja sitnica ima da me izbaci iz takta. postanem jednodnevni bitchojed.
lako e da sam prvorođena kćer bila gejtsa i da svoe frustracie mogu lječiti u šopingu dok ne ispeglam sve svoe kreditne kartice..
jebiga..bil gejts je u americi...a ja sam tu u kroejši di ja svoi fakin piemes lječim snikersom i samo snikersom. snikers ruLZZ. amen.
Image Hosted by ImageShack.us
danas me nek frikin nasmajlana idiotkinja silovala na ulazu u onai fakin tisak. imala je facu ko grinČČ a u rukama neki kao novi časopis elite i kao oću ja to kupit pa da se nasmijem i oni to uslikaju i onda me možda izvuču za kao najosmjeh i odem u neki tamo pariz ili štaTiJaZnam super kuul fensi grad.
pogledala sam je kao da je najgluplje biće na svijetu. jel joj moja faca uistinu liči na neku koja joj je u stanju iskširat 13kuna za neki šugavi novi časopis u kojem ću moć pročitati jelovnik koji je retardirana britni spirs naručila u mekdonaldsu ili u koe doba dana tamo neki jebač iz holivuda voli imati sexualne odnose sa nekom maloumnom/maloljetnom krawom...........?? i uz sve to joj se nasmijati..jea rajt.
" nemam ja para. moram kupit cigarete. " ivana mie rekla da je to ispalo kao da ko jebe pariz kada imam cigarete. ima i pravo. ž fim sigarets i ž svi žoli.
onda me je neki frikin tip strašio sa nekim očerupanim golubom koi mu e sljetao na ruku i žderao kukuruz. veoma je fani. ja ne želim sa tim stvorenjima uopće ostvariti nikakav dublji kontakt dok mi se onai koi me posro ne ispriča. moliću ljepo.

neki put si fakat razmišljam kako je dečkim lakše..em što pišaju stojećki u bilo kojim prilikama..em im iz znamo već svi čega jednom mjesečno ne štrca kečap. već eventualno im se desi neka posljeponoćna majoneza.
a hebiga...krećem još malo u BLOODY HELL. biće da će se proliti nevina krw.hehehehe :))

apdejtčić:
6.06. u znaku vraga rođena je moa draga frendica uviek često spominjana u postovima...dear hodakica.kojoj ovim putem čestitam onai famozni osamnaesti rođendan. hepi brzdej tu ju..lalalal :) " nenadjebiva.."Happy Birthday

Post je objavljen 04.06.2005. u 23:45 sati.