Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kruhaicigara

Marketing

Bilo je i vrijeme (sunčano)

Welcome, surfers to my blog one more time and over and over and happily ever after till the Evil Queen "came" (all over them)!

Besmislice nisu rezervirane samo za naš domaći jezik ili okolne domaće-strane jezike. A kad već spominjem "okolno", dotaknut ću se sljedeće teme: BiH. To je jedna zanimljiva država koju u potpunosti okružuje naša zemlja i SiCG, a zapravo nije u sastavu ni jedne ni druge. Jezik u BiH nije baš hrvatski ali nije ni srpski (mada je meni razlika između hrv. i srp. jezika manja nego između čakavskog i štokavskog narječja u hrv. jeziku, što je zbilja bedasto). Hrvatsko-srpski ili srpsko-hrvatski ne postoji (više), a ne znam nikoga tko je rekao da priča na "bosanskom" jeziku. Ja sam napola rodom iz Bosne (ne Hercegovine - i to pravljenje razlika mi isto ide na ***** - na živce) i ni tamo nitko ne zna koji je to zapravo jezik: ja s tamošnjim rođacima pričam na hrvatskom, a oni me razumiju i odgovaraju mi na istom jeziku, ali ako oni pričaju sa svojim (ima nas svugdje - even YOU will be assimilated... sooner or later) ođacima u SiCG - pričaju na srpskom međusobno i ~vidi čuda~ razumiju se...

Jebiga, vidite kako se od pizdarije može napraviti tema za raspravu u Saboru...
Baš me briga hoćete li "glasovati" ili "glasati", žvačete li "kaugumu" ili "žvakaću" i jesam li ja u ovom tekstu "pogrešio", "pogrješio" ili "pogriješio"!
Bitno da se svi razumijemo i slažemo ko jebene puzzle, RAZUMEŠ?
I guess there`s a SLIME Đuro in all of us!

Post je objavljen 04.06.2005. u 13:21 sati.