Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pianissimo

Marketing

Nepovjerljiv si?

Strah te?

Anđeo: "Čovječe, dođi da ti pokažem jedno mjesto."
Čovjek: "Gdje?"
Anđeo: "Tu, na ovoj slici."
Čovjek: "A neću ti ja tamo!"
Anđeo: "Zašto, bojiš se?"
Čovjek: "A-ha."
Anđeo: "Što misliš da ti se može dogoditi?"
Čovjek: "Paaa, može me netko napasti ili me zmija ugristi, ili, ili...ili neki insekt ubosti, nemam pojma, ali nešto sigurno može biti."
Anđeo: "Ili ne mora?"
Čovjek: "Pa ne mora, ali što ako bude, što ću onda ja?"
Anđeo: "Naučiti novo iskustvo koje će ti donijeti Moć, Snagu, Mudrost i Vjeru u samoga sebe, u svoje sposobnosti."
Čovjek: "Ali tamo se ništa ne vidi, mrak je!!!! Bojim se mraka, iiiii..uostalom, većina ljudi se boji mraka, to je sasvim normalna stvar. Zašto bih se dovodio u opasnost kad ne moram?"
Anđeo: "Jer svaki čovjek u sebi nosi klicu božanske Snage, Mudrosti i Savršenosti, svaki čovjek ima potrebu za stvaranjem, za otkrivanjem svojih moći, snage i mudrosti."
Čovjek: "Neka, meni je dovoljno i ovo što sam postigao. Radije ću ostati živ nego srljati tako u nepoznato kako mi ti predlažeš."
Anđeo: "U redu, Prijatelju moj, kako želiš. Ali želim ti samo izgovoriti da svaki put kad osjetiš tugu, bijedu, ljutnju, kad si bolestan, slab, uplašen, pohlepan, nepovjerljiv, beznačajan, kad osjećaš sve ove probleme o kojima svaki dan pričamo, to se događa jer si propustio priliku da saznaš. Znanje se nalazi na otvorenom, kristalno jasnom prostoru, ali da bi proširio svoje Znanje moraš se približiti i spoznavati Neznanje koje se nalazi u tamnim, mutnim, hladnim i neprilaznim mjestima Svemira."


Post je objavljen 04.06.2005. u 02:10 sati.