Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

buahahahahahahahahahaha........vot d fak?!!!!ROTFL

hahahahaha..ja ću puknut :)))) ma molim ljepo. ja se ko neka clean freak uvatila sada sređivati svoj bajni ormar sa svim mogućim sranjima i nesranjima koe svoe korjene vuču još iz prvog osnovne...
i gledam ja tamo neku rozu bilježnicu sa naslovom Jana J. 2a: pjesme.
PAF. ja pisala pjesme?!!
otvaram ja tu bilježnicu kada ono prava ljubavna poezija...hahahaha.
evo sada kada sam se izsmijala i nasmijala i od svega toga od smjeha naplakala moram to i sa vama da podjelim jer je ovo stavrno preglupo i nie mi u racku jasno kako sam ja to mogla sa fakin 8-9godina kreirat.
imala sam sheban dan al ovo mie fakat osvježilo dan.
hahahahahahaha :))))))))
pjesma 1:
upoznali smo se na taj rijeci u planinama, proveli smo tri mjeseca zajedno,dočekivali smo zoru i mjesec,ispraćivali sunce, hranili se našim srcima, ja tvojim ti mojim, sve je bilo kao u raju-rascvjetanom mjesecu maju. spavali smo na laticama ruže, pokrivali se palminim lišćem,u planinama oslušavali pjesme mora, a nismo znali da će taman doći kraj.oprostili smo se na toj rjeci u planinama, a u nju je pala moja suza biserna.vratio se si nakon dvije godina-ali ne sam, imao si ženu i djecu, a mene si zaboravio.pitala sam se samo što je imala ona a ne ja.hahahahaha.....more u planinama?!! fakat mie neugodno što je moi siik mozak to proizveo. hahaha. i onda netko meni kaže da ja izgledam na prvi dojam ko koldbladed tipica. a gle ti emocie koe su čučale u meni.
hahahaha
ma dai. die ta mala curica koa e to pisala. a fakat ko da imam neki blekaut i ko da je ovo pisala neka druga jana.
neznam..strah me pospremat dalje da ne nađem kakwe porno pričice...hehehe.
ma dai. kako patetiKK.Laugh

Post je objavljen 03.06.2005. u 23:08 sati.