Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/answer

Marketing

XXL



Prvo sto zapazite kada dodete u ameriku jest da je sve mogo vece nego u evropi,a posebno kod nas u hrvatskoj.

Svaka osoba koja ima svoju djecu u pravilu ima minivan. Koje najcesce vozi gopoda,dok gospodin ima nesto vise nalik poslu koje radi.

Ako imaju svoju djecu koji su navrsli 16 (sto je u americi dob kada mozes voziti auto) svaki ima svoje auto. To su obicno manja auta,rabljena i jeftina, koje ce on ili ona voziti dok sama nepocne zaradivati.
Sto se tice goriva e tu u americi nemju premca, trenutno je cjena oko 2$ dolara +/- 10-15 centi za barel(4litre). I sada se oni tuze kako im je gorivo skupo,pa jai ma kazem da dodu u hrvatsku!!

Jos jedna stvar a tice se ameriknki,mozete ih lako prepoznati po tome osim sto govore engleski imaju I jedno 10-15-20 kila viska kod jedno bar 50% njih,I njima to izgleda nesmeta? A ima I suprotnosti da se izgladnjuju pa imaju oko 40 kila ali to je IN!!

Evo jedne stvari koja je smjesna ali istinita,jos ovakvih nepravilosti mozete naci na lawoman.blog.hr :amerikanac dode naprimjer u mcdonalds I naruci dupli hamburger,duplu porciju kumpirica i DIET COKE ili PEPSI. E sada se covik mora upitati zasto to rade??????

Zed me je nesto pita I mogu reci da ima dobrih cura u americi,ali kako sam vec napisa malo ih j***e tezina.




Post je objavljen 03.06.2005. u 22:31 sati.