Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Emanuela

Opet ja po starom jer nemam kvalitetnih naslova pa je ovo naslov pjesme koja mi sivra s kompa! Da Martina danas sam ju dobil!

Eto trebal sam se dići u 6 da se učim za teoriju, međutim digel sam se i to jedva u 7 i 20. Malo na net da skinem mail i pogledam jesam li prošel eng., ali nema rezultata. Do 11 sam smišljal načine kak bum se "spremil" za test. I dojdem na faks i test je prošel zadovoljavajuće, taman kak sam se i nadal, međutim rezultat iz eng. nigde.
Jao meni i programiranju. Naš prof. koji nam drži vježbe forsira da ih imamo i sutra tak da moram na nadoknadu koja nema smisla, a danas nam je iskopčal net pa nisam znal kaj bi s sobom na tom satu.

Dok sam došel doma malo sam neke stavil s fafičinog sticka na komp jer je moj krepal i dobil bum novog i onda joj ga vratil. Pa sam malo špilal Warcraft i došlo 8 pa bitange i princeze, punk'd i večernja škola i dojdem na net.

Objavila rezultate eng. i prošel sam jupi, ali prošla je i Dijana kojoj nemrem javiti jer nemam kune na mob., ali ju budem sutra iznenadil! Dan je prošel uglavnom bolje nek sam si ja to zamislil! Samo da sutra nemam programiranje bilo bi mi super, no kaj je tu je!

Zadnje vrijeme se baš ne zezam ko prije jer su polako svi nekak, a valjda i ja malko živčaniji kak to sve ide k kraju!


Post je objavljen 03.06.2005. u 22:23 sati.