Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Mudante

Negdje sutra, susret na najvišoj istanci, u Premijerovim odajama iza zatvorenih vrata…
Drivo trijumfalno: Moj akcijski plan je konaćno dao rezultate! Evo na!
Carla: Šta je ovo!?!
Drivo: Kako šta – pa mudante!
Carla: Mud..!?! Jebate - jel ja teb´sličin na Monicu Levinsky!?! Koji je tebi ku.ac!?! Šta si mi mudante donija???
Drivo: E, al´nisu to bilo kake mudante! To su Njegove mudante! Iz Napulja!

Carla: Njegov..!?! Ma jebate jesi ti malo prolupa, a!?! Aj ti meni reci - jesi ti prolupa!?! Da Njegove mudante! A šta ću ja sa njiman!? Aj ti sad meni reci – šta ću ja sa njiman i da jesu njegove, a koćemi dokazat da jesu, a garant nisu, ŠTA ĆU JA SA NJIMAN!?!
Drivo: Kako šta?! Pa nosi ih..
Carla: DA IH NOSIN?!? ŠTA SI REKA??? DA IH NOSIN!!! Slušaj ti vamo balkančino jedna - sad si jeba ježa!!! Neš ti meni u Vropu ja ti kažen makar mi to bilo zadnje u život…
Drivo panično: Ma mislija san da ih nosiš na analizu to san mislija ne bi ja drugo mislija tako mi oca i Haaga i duha svetoga smiluj nam se nisan ja drugo mislija di bi ja da ih nosiš na analizu DNK to san mislija da ih mikroskopski provjeru da ga brže nađu evo vidiš nije i´stiga ni oprat vidiš – šporke su! Gulp!
Carla zgađeno: Jebate ma mič´mi to, šta si mi podnos stavija!?! Na analizu!?! Šporke mudante na analizu!?! A šta ću analizirat jebate!?!
Drivo: Kako šta? Pa sve!
Carla: Sve? Šta sve?
Drivo: ..paaa ovaj, sadržaj i nalaze.. khm, bakteriološke štatijaznan, di je bija, šta je jea, šta je radija i tako… ovaj - koje mu je kretanje bilo! E!
Carla: Slušaj ti mene sad Drivo i slušaj me dobro! Dovoljno si ti mene zajebava – i previše dovoljno! A ovo sa šporkin mudantaman ti je zadnja kap koja je prelila moju čašu strpljenja, JESI ČUJA!?! Da di je bija i šta je radija!?! Da koje mu je kretanje bilo!?! Oćeš da ti ja i brez analize kažen di je bija i šta je radija!!! ISTO KA i TI PUNO SRA i OKOLO JEBAVA JESI ČUJA!!! A JEDINO KRETANJE ČA ĆEŠ GA IZ OVI MUDANATA IŠČITAT JE KRETANJE NJEGOVIH CRIJEVA!! JES´ČUJA!?! I slušaj me Drivo, slušaj me kad ti obećajen - ovo ti je zadnji put… kunen ti se ovo ti je zadnji put da san ti došla a ti misto da si mi tange poklonija, jopet vadiš šporke mudante!

Drivo tužno: Onda ništa od promjene dosadašnje pozicije?
Carla: Gleda si Oz jel´tako? E onda znaš šta je Keler radija Bićeru. Pozicija ostaje ista, Bićeru moj.

Post je objavljen 02.06.2005. u 01:01 sati.