Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakodane

Marketing

Noćas se moje če-loo žari

U zadnje vrijeme imam želju da stalno masturbiram.

Iako se s curom seksam svaku večer i ona mi ispunjava sve moje erotske želje, ja jednostavno moram masturbirati.

Zašto je to tako?



Teško se ostaviti starih navika. Masturbiraju i oni koji su inače impotentni i starci, pogotovo oni koji uopće nemaju djevojku. Djeca masturbiraju. Taj samoerotizam rađa se prvi i umire posljednji. I nakon burne noći s djevojkom, koja ispunjava sve tvoje želje, nadam se i ti njene, ipak imaš potrebu analizirati i prokomentirati događaj sa svojim malim prijateljem.

Sad si još mlad i jak, teško ti je kontrolirati nagone, tvoje tijelo i duša žude za vrhuncima. Ujedno, to je i način da si smiriš živce, odagnaš višak energije, posložiš stvari na svoje mjesto. Glavno da ne trpi vaš odnos. Jednog dana kad osjetiš da si slabiji s djevojkom, jer ga svako malo navlačiš, prestat ćeš tu igračku toliko držati u rukama. Sve će doći samo od sebe, a sad ga tuci, nemoj ga štedjeti.

Ipak, koji put je zgodno oduprijeti se tom zadovoljstvu. Apstinencija, koliko god bila kratka, ovdje mislim na onaniju, pridonosi većem uzbuđenju s partnericom. Bit ćeš u odnosu osjećajniji, nježniji i taktilniji. I malo nježne grubosti pred kraj nije naodmet. Evo nekoliko savjeta. Postoji takozvana točka od milijun dolara, kažu taoisti, a ona se nalazi negdje na pola puta između korijena glupsona i mošnji.

Kao malo udubljenje. Ta točka, kada se stisne pri svršavanju, omogućuje duži orgazam, a sjeme ne izlazi van. Ako se pravilno stisne, to se relativno brzo nauči. Tako bar možeš prištedjeti nešto rasipanja sjemena. Taoisti nakon orgazma još i zamišljaju da im se energija penje kičmenom moždinom do mozga. Mozak pak bude sve pametniji. Tako oni kažu.

Ima i smiješnih fora. Jedan mi je frend rekao da sjedi na svojoj ruci pola sata, pa kada mu ruka utrne ima osjećaj da ga drka netko drugi.

Drugi mi je rekao da se, kada masturbira, drugom rukom drži za dupe i zamišlja da je to ženska sisa. Svašta.

Najdalje je otišao jedan koji je vježbao jogu pa je mogao sam sebi pušiti. Zamisli da ti mama uđe u sobu, upali svjetlo, pita – sine gdje si metnuo šrafciger, a ti u pozi 69 sam sa sobom.
Također, neki dečki drkaju jedan drugom i drže da to nije homoseksualan čin. Eto, pomažu jedni drugima, prazne se. Snalaze se.

Razne kreme učinit će taj čin ugodnijim. Ako to silovito radiš, ili nekoliko puta zaredom (obaraš rekord), možeš ga ozlijediti, a to baš nije ugodno. Također, potrebno je prati ruke i prije i poslije drkanja. Bilo bi poželjno. Možeš koji put i curi predložiti onaniranje. Legnete jedno nasuprot drugog i samozadovoljavate se, ili ti diraš nju, a ona tebe. To zna biti zgodno. Popaljujuće.

A prije stotinu godina govorili su da se od onanije suši kičma, dobiva sušica, otupljuje, rastu dlake na rukama. Vidiš gdje je to danas otišlo. U nekim istočnjačkim krajevima drže da se spermom hrane demoni i da je nije dobro prosipati. Neki pak vele, a to su strašni znanstvenici, da imamo desetak tisuća izbačaja i onda je kraj. Ali sve je to individualno.

Ah, da, sjeme je inače dobra maska za lice, cura si to namaže po licu i ne mora dati 1.500 kuna za kremu za lice koja nije ni blizu toj kućnoj radinosti. I tako, ne boj se ako ga malo pridaviš. Na koncu, moj ti je savjet da ga je dobro mlatnuti, no ne valja pretjerivati. I pazi da se ne ozlijediš. Ne tuci ga o zid. I ne guraj ga u rupice koje nisu predviđene za takvu rabotu. Sretno tebi i njemu.

Post je objavljen 01.06.2005. u 16:41 sati.