Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brick

Marketing

Sićan se kad si na misec rika.IAAAAAAAA-IAAAAAAAAAAAA!

Šta je svizac papak!?!!Di si bio ove godine? Izgleda da se nisi pojavio.Bolje bi ti bilo da si krepa jer ne znan kako ćeš objasnit ovakvo vrime cilo lito.Šta je ovo? Još samo da i snig okrene.
ovo ne pamti ni pokojni deda Pantelija.Ma boli mene kurac za turiste ako misliš da žugan zbog toga.Al ti ja uopće ličin na nekoga ko drži to po svojoj kući?
nego ubi mi i ono malo crkavice u polju.neću da ispadne da san mukte razgrća gnjoj i da san ta govna bezze platio po zlato.
Kaže mi Stipe da je od njegovi beštija gnjoj najkvaltetniji. a ja budala nasio!More on bit kakvi oće al neš više.Govno ki govno.a, jel tako?
otkat san kupio ovi kopljuter nisan zna štaćemi sve dosad.
Moš sa njin svašta. MA,nisan ga ustvARI ni kupio već mi ovi nije ima dat za tri pršuta šta san mu ji udužio kad mu se ćer udavala pa mi da ovo po čemen sad tipkan i ušta gledan.
I tako, čin nan je doša telefon (a ja okretan, pa ga dobio među prvin u selu) ja reka meštru da mi uvede i ovi internet kad već iman kompjuter.nije mi puno ni uze za to.300 kuna.al to je zato šta mi je to školski kolega i zna da bi ga ja prokužijo da me je tijo zajebat.
jutros u pošti čujen kako doli u gradu ljudi pričaju da je ovi internet skup. To ti je tako kad neznaju.meni se čini da je mukte. U ovi 3 miseca otkad ga iman nije mi ni doša račun.pa kad je mukte, a, onda ja udri pa jin troši.Jer kad oni meni šalju nolke račune za telefon e onda ću ja njima trošit internet.
Znan da san se već pofalio da mi je mali proša su 5 a moran van reć da mu je danas stric Jure kupio biciklu ka šta san mu i obeća da će mu je kupit. A ja san mu obeća da ću mu dat da upali kompjuter svake subote ujitra kad san ja na pazaru i da će moć gledat unj sve dok se ja nevratin.al san mu zabranijo da išta po njemu prčka jer ko zna šta se može pokvarit
Nisan bas vijecan pisanju, al me povuklo. tako da nisan ni primjetio kako je brzo proletilo ovi pet uri otkad san počeo pisat.Valja ić leć.Sutra zarana triba u grad. Nešto mi uzadnje freza nevalja pa moran nanoge.UF!

Post je objavljen 02.07.2004. u 01:47 sati.