Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/overlord

Marketing

POSLJEDNJA 4 DANA:

Iako sam, ajmo reci, zapao u krizu sto se tice pisanja postova, konacno se nesto vrijedno zapisivanja dogadalo.. Vidim da neki ljudovi takoder posustaju. Svaka cast loli za fotke.
No dakle, norijada, maturalna vecera.......... i sad jos i tulum, lijepo mi to nastavljamo tradicionalna opijanja. A tek se bude jos islo na olivera.
U srijedu su moji otisli na more (danas navecer se vracaju, smrc) tako da sam bio ovih dana solo doma. Samo sam nesto slabo bio doma.. u srijedu popodne me zvrcnula sara da odemo na hladno pivo. I ko za kurac smo se pokupili. Puna dvorana ljudi i prevruæe za zivjeti, ali dao sam tih 80kn SAMO ZA TAJ OSJECAJ!!! Bilo je supac, pivica- pljugica i tako jedno dvaput i dobro je. Jedino mi je zao kaj se nisam vidio s tajanom.
U cetvrtak popodne smo se primili pospremanja kuce. Sve je sara lijepo slozila, ali sad nemam pojma di je kaj i to me ubija u pojam. Zato cu morat jos nesto preslagivati.
Petak. Mjesto radnje: rakitje, dom ivane zadro. Radnja: cuganje i rostiljanje + jos stosta. Neki su se zalili da im je ko na sprovodu, al' ja sam si fino popio i bilo mi je sve ravno. Flax, morali budemo ponovit dorucak. Cure su se zajele. Iiiiiiijjoojj , sad sam se sjeti nekoliko dobrih reli voznji tog dana i noci, hehe! Oces utrke marka i marsica, voznju po martinu stos, furka na benzinsku po ugljen i povratak,odlazak po cugu, voznja po parkingu king crossa....hehehe imamo jebene srece kaj nije bilo nigdje murije.
Subota: samo 2 bijedna sata spavanja, rastrganost glave i srca, jedna stara spoznaja spoznata na novi i jos bolniji nacin I STERAM OVU SUBOTU U TRI PI... MA......, STERAM JU U KU..., I 'BEM JOJ SVE PO SPISKU!!! A i Sari. Jebem ju, kaj ja przivljavam zbog nje!
Kaj bude danas, neznam! Znam da se hocu naspavati. Optimist ili pesimist? To me sad muci. Kako uci u novi dan? Oboje ima svoje prednosti. No o tom potom.
E sad sam miran. SVIMA zelim laku noc!


Post je objavljen 29.05.2005. u 00:57 sati.