Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Nema datuma pregovora s EU

Nije Sava centar, al nije ni daleko

Sa snimanja Arene


Jacques Wunenberger, šef Delegacije EU Komisije u Zagrebu kaže da još nezna razloge zbog kojih bi Carla del Ponte mogla reći pred Vijećem sigurnosti UN-a i u EU da je Hrvatska zadovoljila uvjete pune suradnje s ICTY-em.

Ne vidim ih ni ja. Medijska logistika Tomislava Karamarka, šefa POA-e više ne proganja ministricu pravosuđa Vesnu Škare Ožbolt, ne javlja što je s uhićenjem Hrvoja Petrača, ali se okomila na Saliha Fazlića, tipa koji je navodno posredovao u naručivanju lažnih putovnica za Antu Gotovinu i Hrvoja Petrača.

Kao, laže Fazlić da to nije priznao pred Glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem i ravnateljem POA-e Tomislavom Karamarkom.

Čak i Karmarko, inače, kao šef obavještajne službe, nesklon medijskim istupima (što je notorna laž jer njega se lako dade uvrstiti u grupu s Manolićem, Perkovićem, Rebićem, Tuđmanom, Reljićem, šefovima obavještajnih službi, koji rado daju intervjue, izjave, a osobito brifiraju novinare), izjavljuje da Fazlić laže da je prvotno priznanje dao pod prisilom (ucjenom).

Pa onda, opet vijesti da Lončarić mora svjedočiti i o Gotovininoj putovnici, pored svjedočenja o informaciji za Petračevu.

Damir Lončarić ni na prvom svjedočenju nije rekao ništa pametno, a nekmoli korisno, pa neće ni na ovom.

Sve skupa, ne znam čime Karamarko raspolaže što bi moglo odobrovoljiti Carlu del Ponte?

Jedino, ako mu glavni adut nije info koji je plasiran u mostarski Danas da je Ante Gotovina pod zaštitom hercegovačkih franjevaca?!


Post je objavljen 28.05.2005. u 22:48 sati.