Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

CRTIĆI....

tko ne voli crtiće..mislim da takav ne postoji..mogla bi satima sjedit ispred telke i buljit u toma i jerrya ili u neke s cartoon networka..hehe!
najbolji mi je dexter i ed edd i eddy. oni su mi zakon..a od naših definitivno baltazar..takve stvari ti nikad ne dosade i uvijek te mogu dobro nasmijati. to mi je baš super. najžeće mi je kad mi netko kaže da sa 17 godina još gledam crtiće! pa kaj?! big deal.. ja bi se i dalje najradije ljuljala po cijele dane ili igrala gumi-gumi..hehe, kad to kažem nekoj ušminkanoj trebici odma ju kap strefi..zakaj nebi radila ono kaj volim?!
ako je nekome super lickat se pred ogledalom cijele dane i razmišljat koju će minicu obuć, meni je super sjest u pidžami pred tv i smijat se do suza..:).. uopće se ne žurim odasti..pa zakaj bi? sva sam u bedu kad se sjetim da ću za negdje pola godine imati 18..ono, punoljetna i tak to..koma..najradije bi se vratila u osnovnu školu i nikada ne odrasla..
tak mi se čini ko da su svi stariji nekak mrki i strogi..ko da neznaju kud će od briga..a to mi najmanje treba u životu..da... nisam ja spremna za svijet odraslih..ja sam vječno dijete u duši i brijem da će to tak bit zauvijek..i boli me kurac..ja ću po svom..pa kud puklo da puklo..da..
eto, cartoons rulz!!! hehe! peace...


Post je objavljen 28.05.2005. u 14:14 sati.