Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/answer

Marketing

Split-Muich-Chicago

kao prvo veliki pozdrav iz Chicaga iliti vjetrovitog grada.

da i ja opisem svoj dugi put od trilja do chicaga.
posao sam na 24.05 u 7.00 iz splita.malo sam se iznenadio u kojeme avionu cu putovati do minhena,jer mi je bio naizgled pramali,ali sta vise i pitati kada nas je bilo svega 15-20 ljudi u avionu.

let je protekao sasvim uredu cak i bolje nego sa se nadao,malo turbulencije(kao kad se vozis nasim estama) i to je sve.let je traja jedno 1.40 h.

u minhenu je bilo lio vrime sto me je najvise zanmalo,kada smo sletili dosa po nas jedan bus koji je za razliku od onoga u splitu vozio nasjedno bar 1000 m,a onaj u splitu nekih 50 m,i sada neka mi netko to objasni zasto moram ulaziti u autobus za preci 50 metara.

kada sam izasa iz busa,uso sam na terminal 2 i nasaa broj izlaza na kojem ce biti avion za chicago,to mi je bilo najvise napameti hocu li se ja snaci na tako velikom aeorodromu.cekira sam kartu i prosao kroz prvu kontrolu na kojoj samo pokazes putovnicu.malo sam morao sacekati na drugu kontrolnu tocku jer je bila zatvorena.kada su je otvorili,pregledaju te od glave do pete,meni je cak reka da odkopcam kais jer je detertor reagira na taj dio metala.

proslo i to i ja sam sada cekao 11.15h na polazak leta LH434 i usput cekao tetku koja ja isti putovala istim avionom.
poceli smo se ukrcavati u 10.40 a trebali smo poletjeti u 11.15h. ali avion nije poletio narime nego je kasnio 45 minuta jer je ima nekih problema sa komunikacijom,i tako smo poletjeli malo iza 12 sati.

let je trajao 9 sati,sto je meni bilo jako dugo i dosadno.jedva sam ceka da sletimo.
par informacija o letu:
najveca visina na kojom sam letio 12000 metara
najveca brzina 950km/h.

u chicago sam sletio u 2 sara popodne po americkom vrimenu.

to bi vilo sto se puta tice.

Post je objavljen 27.05.2005. u 16:07 sati.