Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

LOVE, SEX AND OTHER PROBLEMS

puno me ljudi pitalo za savjete koji se tiču ljubavnih odnosa i svega što ide s tim. shavtila sam da nas sve zapravo muče isti problemi.pa ću eto iznijeti neke činjenice koje će možda nekome pomoći u spašavanju veze, ili pak u stvaranju neke nove. nikada se ne predajte potpuno i ne očekujte baš sve od neke veze jer najviše pate oni koji su dali najviše a na kraju nisu dobili ništa. iskrenost i povjerenje uvijek mora biti tu negdje ali u zakutku ipak mora biti i malo opreza pogotovo kad je veza ''friška'' . najgore je uletit u vezu neposredno nakon što ste prekinuli staru. bilo iz inata, bilo iz dosade, morate biti svjesni da se jedno vrijeme nećete moći posvetiti novoj ljubavi jer su stare uspomene još tu negdje. uvijek mislite i na drugu polovicu. curi ili dečku otvoreno priznajte ako ste nedavno prekinuli s nekim jer bi se u protivnom moglo dogoditi da će te povrijediti i nju/njega a i sebe.
nikada, ali nikada se nemojte mijenjati ako vas ostavi dečko/cura. mnogi se pitaju u čemu su pogriješili i nastoje to ispraviti drastičnim promjenama osobnosti ili izgleda(nova tetovaža, droga, alkohol, pušenje, piercing, popuštanje u školi..). vi sami sebi trebate biti lijepi,a ako vas netko ne prihvaća, ili ako mu se ne sviđate, njihov problem! nitko nije dostojan da se zbog njega/nje mijenjate jer bi ponizili upravo sebe. ako se zaljubite u nekog drugog..hmm, to je već problem! prvo sjednite i duboko udahnite. trebate ispitati osjećaje prema toj novoj osobi, ali i prema osobi za koju ste trenutno vezani. možda nakon nekog vremena shvatite da je to prolazna zaluđenost, a možda da je i prava ljubav..sve u svemu, što god bilo posrijedi, vaša druga polovica ima pravo to doznati. budite obzirni, objasnite cijelu situaciju da sve to bude što manje bolno..pokušajte održati prijateljstvo, jer što vrijedi ako ste imali čvrstu vezu, ako ste si bili podrška,a da se nakraju jedva i pozdravite na cesti. što se tiče seksa..to je već za one kojima je veza nešto dublja i ozbiljnija.. sex je nešto što je bar za mene sveto i daje se s velikom ljubavi. možda je glupo, ali mislim da se s tim treba pričekati. prvenstveno, jer mnogi to rade samo da se kasnije mogu pohvaliti da su to napravili, a ne zato da to čuvaju u sebi kao neku lijepu uspomenu. vođenje ljubavi treba biti nešto što žele oba partnera jer se na kraju to može obiti o glavu i dovesti vas do prekida. što se tiče eksperimentiranja (više partnera, neka sredstva i ostalo), ostavljam vama na volju. govorite partneru što vam se sviđa a što ne, ali u svemu tome je i dalje važna iskrenost.

eto, to je bilo nešto malo od mene za danas. neki može se reći-''ljubavni vodič'' koji će nadam se pomoći nekome. sretno ljudi!
LOVE IS IN THE AIR...:) peace

Post je objavljen 27.05.2005. u 15:35 sati.