Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punctumvivimus

Marketing

da.

danas dosla na fax, ivana javlja da opet nemamo ... mrsko mi pisat, al' imala sam osjecaj da moram nesto samo stavit "na papir" :)))
Kukavica sam.. jesam majke mi.. ozbiljno.. ne bi to rekla da nisam. A ne bi vise bila.... i kako se ne mogu rjesit osjecaja krivnje za cijeli svijet.. ko da je na meni sto se negdje neki kurac dogadja.. da izvinete na vokabularu. I sto uvijek kontam.. ma nee... ne bi bilo fer prema ovom/onom/petom/sedmom/stodrugom itd. - ovo je bilo cisto nevezano uz ista, ali morala sam rec na glas mada mozda ne bi trebala.. :)

Hmmm.. .. da. Juce nisam bila na Aerodromu.. mislila da se moram rano danas budit.. jebes ga. Al veceras idemo. Veselim se sto cu cut Slipknot napokon.. i Rammstein naravno. Ne znam fakat koji mi je sa Slipknotom u zadnje vrijeme.. al' pravo mi je sjeo. Faze i fazice :))))

Dobro... toliko. Nervozna sam sad, a ne znam zbog cega. Danas su bube padale na mene sa drveta. Jos imam osjecaj kao da mi nesto hoda po ruci.... ugh... Odo jest. Uzivajte i cujemo se uskoro :)).

Post je objavljen 27.05.2005. u 10:54 sati.