Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izmisljotina

Marketing

zaposlenost


danas sam nekako ovakva
možda je to zato jer je proljeće, možda je to zato što je lijep dan a ja moram raditi za kompjuterom, možda je to zato jer je cijela država spojila praznik s tzv. dugim vikendom a pod punim mjesecom procvjetala omamljujuća Praznička Apatija
možda je zato što sam se preforsirala na kulturnom popodnevu neki dan pa mi je sad došla ona padajuća faza krivulje
baš me briga zašto je to! u pauzama se zabavljam dosjetkama. od malih sam nogu pokazivala zanimanje za enigmatiku. prva zagonetka koju sam postavila autoritetima u prvom razredu bila je : što je to, svira gitaru, a nije ni čovjek ni vuk! naravno da mi nisu znali odgovoriti kad nisu išli u prvi razred pa nisu imali udžbenik u kojem je jasno bilo nacrtano da je to - zec.
tako se ja sad moram dosjetiti koji bi osjećaj najbolje odgovarao opisu mog rodnog grada. ti osjećaji su, naravno, oni koji nemaju ime, tj. nitko im ga još nije dao, kao naprimjer osjećaj kad sjedneš u tramvaju na stolicu s koje se netko upravo ustao.
to ću napraviti one of these days.
jeste li ikad mogli osjetiti koja će se boja ovog ljeta, godine, mjeseca, nositi u gradu? meni se to dogodilo više puta. jednostavno sam znala da će se nositi narančasta. sve je nekako bilo okusa cedevita bombona od naranče.
i to ću napraviti ovih dana.
imam tako puno posla.

Post je objavljen 27.05.2005. u 09:31 sati.