Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piper

Marketing

sdcsbc

Hej ljudi,
danas mi je dosla raja sa eks, i odmah sam ih sviju zvala,toliko toga se izdesavalo dok mene nije bilo... ovo mi je najljepsi dio zivota, i treba biti i jeste, ali propustila sam mnogo toga sa rajom zbog ovog filma... mislim znam da je divno biti u filmu i sve to, ali stvarno mi toliko nedostaje raja, sutra idem u skolu, ali .... plakala sam danas ko kisna godina, super su se proveli!! Kazu da nikad se nisu bolje proveli! Plakala sam ko kisna godina (opet). Jao... necu nikad u zivotu to prezaliti... NIKAD!!!

Napravila sam banner X-ICI... evo ga....... valjda ce joj se svidjeti, jer je ovaj najbolji koji sam dosad napravila :)))


Ali skontala sam, mislim BOLI ME K*RAC!! Jer znam da niko od moje raje ne bi ovoliko patio da nije otisao na eks! Jedino sam ja takva u razredu, jedino je meni stalo... oduvijek sam takva. FUJ!

Evo jedna pjesma za kraj... PS. Ima jedan streber I. u nasem razredu i on pocne plakati kad dobije 4! I mi nikad ne mozemo vjerovati ali onda nedavno smo ga poceli zezati kad dijelimo kontorolne, on naravno dobije 5 a mi kazemo 3! I on se sav sjebe dok ne vidi 5-icu i onda ono pogleda, UH UH! hehe i jednom je dobio 4 iz engleskog, i kako refren ide RUZICA SI BILA, AL SADA VISE NISI, mi njega uvijek zajebavamo MASLACAK SI BIO, AL VJETAR TE OTPUUUUUUUHOOOO!! :D hahahahahahahaha... eto to je za danas :) i jos nesto, evo skinula sam zastitu slika da mozete svi da uzmete moje bannere da stavite :)

Ruzica si bila jedna u mom srcu
Ruzica si bila moja
Al' nije za tebe divlja kupina
Ni covjek kao ja
Bog mi daje, Bog mi odnosi
Ruzica si bila, sada vise nisi

S vremena na vrijeme
Kao da cujem stope
K'o da ides preko mog praga
S vremena na vrijeme
Al' znam da nemam prava
Ti nisi vise moja draga

Letjele su nocas iznad moga krova
Letjele su ptice selice
A ja sam sanjao tvoja koljena
I tvoje poljupce
Bog mi daje, Bog mi odnosi
Ruzica si bila, sada vise nisi

S vremena na vrijeme
Kao da cujem stope
K'o da ides preko mog praga
S vremena na vrijeme
Al' znam da nemam prava
Ti nisi vise moja draga




Post je objavljen 26.05.2005. u 18:45 sati.