Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tajnica

Marketing

Marinirano povrće na žaru


Specijalitet internacionalne kuhinje

Sastojci:
za marinadu:
1 žlica bijelog vinskog octa
2 žlice maslinovog ulja
2 žlice miješanog začinskog bilja
1 žlica svježeg češnjaka (zdrobljenog)
1/4 žlice soli
1/4 žlice svježeg samljevenog papra
povrće:
1 glavica luka
2 tikvice
1 kukuruz
8 malih rajčica
8 gljiva
malo mljevene crvene paprike
8 štapića za ražnjić

Opis:
Izmiješajte sastojke za marinadu i njime premažite narezano povrće. Pustite da se marinira 2-3 sata. Roštilj zagrijete na srednju temperaturu. Povrće nataknite na ražnjiće i peci na roštilju 6-8 minuta.






Post je objavljen 26.05.2005. u 00:36 sati.