Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cafukaka

Marketing

Karačić želi trenirati Hajduk, ali ne želi vječno čekati

TRENER Slaven Belupa Branko Karačić, uz Ćiru Blaževića, jedan je od izglednijih kandidata za trenersku klupu Hajduka. Karačić je počašćen činjenicom da se o njemu govori kao o mogućem treneru Bijelih, međutim, oprezan je s najavama Hajdukovog eventualnog uspjeha pod njegovom palicom.

"Tko god bude izabran za trenera Hajduka bit će na mukama, jer je cilj plasman u Ligu prvaka" - kaže trener Farmaceuta te dodaje kako veliki uspjeh ne može obećati nitko. "Niti Blažević, niti Karačić, a ne bi mogao niti Fabiano Capello. Velika je razlika u financijskom i igračkom segmentu hrvatskih i europskih klubova koji se bore za Ligu prvaka" - objašnjava Karačić.

Karačić je u razgovoru za Sportske novosti potvrdio da ima želju i ambiciju voditi Hajduk, međutim, ne želi otkriti koje informacije ima iz Splita o eventualnom angažmanu. Priznaje da je s Hajdukom ostao u kontaktu, te da Uprava zna njegovu viziju vođenja igrača.

Karačić kaže da će novi trener Hajduka biti poznat u razdoblju od ponedjeljka do srijede sljedećeg tjedna, te da se ne opterećuje tom odlukom. Sportske novosti pišu da Splitom kruži priča kako će, osvoji li Hajduk prvenstvo, Ćiro Blažević postati trener, dok, pripadne li titula prvaka Interu, trenersko mjesto čeka Karačića.

"Rekao sam da je Blažević najuspješniji trener, ali niti ja ne želim vječno čekati. Imam 6-godišnje iskustvo rada u 1. HNL, spreman sam preuzeti Hajduk i rizik" - zaključuje Karačić.


Post je objavljen 25.05.2005. u 14:32 sati.