Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Skelligs/Split/Ireland

np Eyesburn - No Free Time

Sve je manje i manje vremena za pisanje postova. Radne obaveze su me već gotovo ugušile iako praktički sezona nije niti počela. Rezervacije pljušte sa svih strana Europe, a trend dolaska Talijana u osmom mjesecu se nastavlja punim intenzitetom. No, nije to jedini razlog što nemam vremena za pisanje - pišem ja itekako, svakodnevno, samo neke sasvim drugačije stvari - nego, zagrijalo je brate, aha, jako. Plaža je u điru, a i spržio sam prigodni 'plažni' cd koji je 'na playeru' trenutno. Cilj je, dakle, non stop bit vanka jer je ugodno, mada ovo zatopljenje koristim kao argument za pravdanje, jer mene generalno kuća, inače, vrlo malo i vidi - spavanje, obroci, net i to je to. Živilo lito! - to mi je krilatica trenutno, dok mi ne dosadi, naravno.

np Mastodon - Blood And Thunder

A što se u gradu događa? Kako slika u lijevom kutu kaže, Vito je ušao u kontinuitet svirki, tako da su protekli vikend, u petak svirali 9 Below 0, a u subotu bend sa slike, Skelligs. Bilo je opet dvadeset (brojkom 20) ljudi. Hm...

np In Flames - Clay Man

Ovaj vikend se, kao, priprema neki spektakl u gradu podno Biokova u organizaciji Grada Makarska, Apfela i Turističke Zajednice. Pusti neki izvođaći od kojih niti jedan 'ne vrijedi pišljiva boba' osim Kemala Montena. Naravno, ovo je moje subjektivno mišljenje. Dakle, redom će nastupiti na gradskom trgu, po terasama nekih hotela, na rivi, u KK Grotti, caffe baru Marineta... - Colonia, Vatra, Shorty, Telephone Blues Band, Luka Nižetić i možda još neki 'bitni' koje sam ne hotimice ispustio. Oprostite zvijezde, ipak sam samo običan smrtnik.

np Eyesburn - Desert Time

Rockatansky is still tuned. To je bitno. Osvježen novom crvenom i na pojedinim predjelima žuto bojom, odiše sasvim jednom novom energijom. Lijepo. Još samo fali dio sa crnom i eto Chrisove nacionalne zastave. Za sada je Španjolska na vlasti, jer ipak su se Ankica i on tamo upoznali. Ili je to bio Portugal. Nije važno. Važne su promjene.

np Unlogic Skill - Usta Puna Vode


Post je objavljen 23.05.2005. u 21:16 sati.