Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melted

Marketing

Njena luda pisma...

Hej srećo, dobila sam tvoj mail... Vidim da se ludo provodiš na poslu... Ja štrebačim matiš već danima... Junski rok se približava... kao što vidish... matematika mi zadaje puno posla... mogla bih da nabavim i nešto za grlo jer svaki moj susret sa nemilim zadacima pretvara se u visoko stručnu debatu.

Znaš ono, glasovi se podižu, mišljenja sudaraju. Samo što u ovom slučaju moji zadaci mudro ćute, a ja mogu da pariram vatrogasnoj sireni...i eto gushobolje :)... sada mi je glas u onom promuklom regionu kada zvučim kao Batić... Osim matiša tu su i drugi ispiti koje treba položiti tako da sad smisljam strategiju kako sve postići... a kada se nervozi priključi i višak energije i navala adrenalina, onda me ukućani zovu Tornado U Najavi... srećom, moji su već u toj meri oguglali na moje teatralno kukanje pred ispite, da me čak pomalo baca u depresiju činjenica da su toliko navikli na ovakve prizore da ih mrzi čak i da zure... :( u stvari... ne znam čime bi više privukla pažnju svojih roditelja... znam da bi tatu ubilo samo da se udam za Tomu Nikolića, a za mamu... pa verovatno da se udam za Džeja... i to ne toliko što je čokoladni i što je pevač, već sto pored njega, na štiklama, mogu da prođem kao malo niža osmatračnica... znam da ne smeju da se žale... ja uvek kažem:

"Kada sam se rodila, ja sam odmah lepo gledala svoja posla... ležala sam tamo sa drugim bebama i nije mi bilo loše... nisu morali da me uzmu i dovedu kući... ja priznajem, posle sam piškila i kakila u gaće, ali sve iz protesta i nade da ću toliko da se usmrdim da će da me vrate u bolnicu... svako ko bi došao u kuću prvo bi dobio štipaljku za nos, a onda kućne papuče... plakala sam za svaki zub koji mi je rastao, a oni su to protumačili kao predispoziciju i ambiciju da ću postati operska pevačica, jer mi je raspon glasnih žica u to vreme bio odgovarajući (to će pored mojih roditelja potvrditi i komšije)... i ništa...vremenom je meni dosadilo da sabotiram i miniram celu tu stvar sa roditeljima i... nekako smo se navikli jedno na druge... na kraju krajeva i ne bih mogla doživotno da ležim na odeljenju za majku i dete kao novorođenče..."

Znaš... spavala bih sa šlemom samo da znam da mi ovakve gluposti neće padati na pamet dok spavam...

Puno te pozdravljam.....

Piši mi... Anna

Post je objavljen 23.05.2005. u 09:58 sati.