Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Električni orgazam na daljinsko upravljanje

Uz pomoć moćnog orgasmatrona žene mogu doživjeti orgazam samo stišćući gumbe daljinskog upravljača. Muškarci, jeste li uplašeni? Trebali biste biti!



'Jednom kada sam ga naučila koristiti i vidjela što mi najbolje odgovara, rezultati su bili nevjerojatni... Doživjela sam orgazam, nekoliko puta i više njih zaredom.'

'Ne znam za druge, ali kod mene itekako funkcionira. Kada sam ga prvi put koristila, noge su mi same poletjele u zrak.'

'Ovo su najbolji orgazmi u mom životu. Nekoliko puta imala sam višestruke orgazme, što nisam nikada prije doživjela. Moj muž osjećao se kao kralj!'

Ovo su izjave žena koje su isprobale uređaj kojeg je njegov tvorac, dr. Stuart Meloy, nazvao orgasmatronom. Radi se o sićušnoj elektroničkoj napravi, točnije dvjema elektrodama usađenima u kralježnicu i žičicama spojenim na završetke živaca te aparatu nalik pejsmejkeru koji se postavlja pod kožu i pojačava spolni užitak. Što je najbolje, sve se može kontrolirati preko daljinskog upravljača.

Dr. Meloy, anesteziolog iz Winston-Salema u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini, čini nešto na čemu bi mu pozavidio i Houdini – daje ženama orgazme bez da ih i dotakne. Taj trik vjerojatno će ga učiniti vrlo bogatim čovjekom.
Procjenjuje da od seksualne disfunkcije pati 30 posto žena u svijetu
A do otkrića je došlo sasvim slučajno – primjenjujući tehniku koju inače koristi kako bi pacijentima olakšao bol u donjem dijelu leđa i nogama, a koja se sastoji od implantata u kralježnici koji šalje električne podražaje, jednom je prilikom promašio ciljani živac i – pacijentica je doživjela orgazam.

'Doktore, morate naučiti mog muža kako da ovo izvede', rekla mu je izbezumljena žena.

Šest godina kasnije, u drugoj polovici 2004, Meloy je bezuspješno tražio volonterke koje bi sudjelovale u testiranjima njegovom tada već usavršenog proizvoda. Budući da procedura i uređaj nisu bili odobreni za liječenje seksualne disfunkcije, nego samo boli, pred njim je bio težak zadatak. Iako se procjenjuje da od spomenutog poremećaja, točnije ozbiljnih poteškoća kod postizanja orgazma, pati 30 posto žena u svijetu.

Ipak, nakon medijske kampanje u koju je uložio puno truda i novca, našao je pokusne kuniće za svoj izum. Prijelomna je stvar bila kada je dotada vrlo tehničko ime NASF (Neurally Augmented Sexual Function) uređaj promijenio u mnogo zvučniji orgasmatron, po kultnom filmu 'Barbarella' s Jane Fonda iz 1968. godine.

Testiranja su rezultirala ogromnim uspjehom, a nisu primijećeni nikakvi negativni popratni efekti. Orgasmatron je sada u pokusnoj fazi i nakon dvije godine odlučit će se može li se trajno primjenjivati. No, već je sada zavladala prava navala na njega – žene stalno zovu i raspituju se, a dr. Meloy procjenjuje da bi nakon odobrenja vrlo brzo imao i do 1.000 pacijentica godišnje, što bi značilo da bi morao proširiti biznis.


Možda izgleda zastrašujuće, ali efikasnost mu je 91 posto!


Planirana cijena usađivanja uređaja koji će ženama pružati moćne orgazme do kraja života je – 17.000 dolara. Ako znamo mnoge žene plaćaju čitavo bogatstvo za usluge estetske kirurgije, jasno je da cifra nije pretjerana.

Međutim, i sam Meloy upozorava da orgasmatron nije 100 posto učinkovit – prema testiranjima, 'samo' 91 posto. Neke žene jednostavno nemaju sposobnost doživljavanja orgazma i takva im je karma. Osim toga, znanstvena istraživanja su dokazala da je seksualni užitak, posebice kod žena, potječe podjednako iz fizičkih i psihičkih izvora.

Ipak, svaka pomoć kod seksualne disfunkcije, pa radilo se i o 'borgovskom kibernetičkom implantatu', kako su orgasmatron nazvali njegovi kritičari, dobrodošla je.

'Nisam baš očekivao da će ovo biti moj doprinos čovječanstvu', kaže doktor, 'ali trebate prepoznati priliku kada vam se pruži.'


Post je objavljen 21.05.2005. u 18:17 sati.