Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

:-(....and again and again..

ŽIVOT JE AUTOCESTA A MOJ SE AUTO UPRAVO POKVARIO!!!

moj novi žiotni moto objašnjava situaciju koja me dovodi do ludila!!
fakat mi je dosta sranja i ostalih sjebanih događaja koji su promijenili sve što mi je donekle davalo snagu da se budim svakog jutra..i tak da mi se više jednostavno neda..i kad misliš da ipak ime nešto malo nade..opet ti netko uništi sve..i onda ti netko kaže da sudbina nije sjebana stvar i da je Bog pravedan prema svima..hm.. da...neki crkavaju od gladi po cestama proseći za kruh dok drugi maste brk..da..eto ti fucking pravde!!!
i uopće mi se neda razmišljati kaj će mi se još pametnog dogoditi..hm..da!! čopio me pms...i pere me do ludila.. neda mi se pisati i baljezgam bezveze da mi ne propadne još jedan dan...jučer sam bila na faking izletu i bilo bi bolje da nisam išla!! putovali smo u skučenom busu pet sati tam i pet nazad..nismo imali kaj za radit pa smo se opijali na plaži
..onda mi je lijepo bilo zlo..pa su nas napali njihovi maturanti i srali nam kaj kao mi imamo dolazit na njihovu norijadu..i onda me lupilo sunce u glavu..i tak..sve u svemu DAN D!! neki se put ljudi ponašaju koda nismo svi iz iste faking države!! jebu nas splićani, pa zadrani..ma daj!!!
idem..boli me trbuh i sad moram plesat na probi 5 sati..nemogu više..peace

Post je objavljen 21.05.2005. u 15:06 sati.