Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

out on the weekend

ta srijeda je što više razmišljam baš ispala dobra.. nakon što je stala ona kiša i grmljavina, pa se malo razvedrilo, pa se opet naoblačilo.. otišli smo pit kod frendice i frenda i njihovog Ogromnog psa, kojeg se mali i ja bojimo, jer stvarno je ogroman.. ja većeg nikad vidjela nisam.. i sav je čupav.. (sa njima ćemo i u ferraru na sonic youth.. e to će tek biti veselo) i to zagrijavanje pred koncert je ispalo kao pravo pijančevanje, pa smo krenuli tek oko 10 prema močvari i kad smo stigli, lagano još ispijajući gemišt za put, zapravo je već završio i peach pit i lunar.. a jebiga.. taman je počinjala analena, ali nije mi se dalo biti unutra, pa smo se smjestili na terasi na zraku, da ne bi bilo negativnih posljedica.. kako se dalje razvijalo ne znam.. poslije koncerta već se dosta ispraznilo unutra, i meni bilo taman za plesat. muzika je bila super.. i šteta što je bilo brzo gotovo..
poslije uobičajeno put prema savskoj, pekara, burek, spavanje kod malog.. i rano buđenje.. tome se ne bunim.. jer to mi je ipak najdraže buđenje :)
danas je nekako pozitivan dan, šef mi ima ročkas pa je vesela atmosfera. sunce je, petak.. i sve nekako obećava.. razmišljam što da sistavim na mp3 player za put kući, sluša mi se nešto veselo, hm.. bzzz.. mislim da će biti Neil Young ipak..4 se približava.. gasim se..


Post je objavljen 20.05.2005. u 15:50 sati.