Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anamarija

Marketing

Eurosong

Evo, baš sam odgledala Borisov Vuk-song s golotrbušastim raspjevanim Ladaricama i uvijek odličnim Tržanom. I odlučila se malo okladit. Naime, kada se birao ovaj Papa, ja sam Mr. Perfectu rekla kako mi se čini da će biti izabran Ratzinger, a on mi je odgovorio kako vjerojatno neće, jer je jedan od najspominjanijih, pa onda kao to ne prolazi u Crkvi. I tako sam i ja onda pomislila da možda ima pravo, a na kraju se otkrilo da sam pogodila (ipak ja znam malo bolje tu, danas priličnio omraženu, instituciju od Savršenog -hi-hi).
Nego, htjela sam se okladiti da će hrvatska pjesma biti među bolje plasiranima, a slušajući ostale, ima šanse i za pobjedit (nadobudno, ha?).
Opet mene na zemlju vraća Savršeni i kaže kako sve ovisi o profilu publike koji gleda (da,da), ok ... Ali imam neki osjećaj unatoč odjevnoj neusklađenosti Borisa, Ladarica u nekim kvazi-modernim nošnjama i urbano odjevenog bubnjara. Ali u odnosu na druge, sve je to mila majka ... Scenski nastupi su uglavnom totalna koma. Meni su super bili predstavnici Andore (jel netko snimio one momke u pratnji?).
I tko se hoće kladiti sa mnom i u što?

Post je objavljen 19.05.2005. u 22:32 sati.