Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thememoryremain

Marketing

ThE eNd ...

odusevljena i tuzna..
sto reci? dosao je kraj ovih 4 godina druzenja,ucenja,mucenja,suza,osmjeha....svega po malo..
bilo je lijepo,tuzno....svi smo imali neke svoje sretne i one manje sretne trenutke..neke cemo dozivotno pamtiti,i cuvati u nasim srcima,a neke cemo se potrudit sto prije zaboraviti...
danas... takorec,zadnji dan naseg srednjoskolskog skolovanja....bilo nam je ljepo..i osjecalo se u zraku da je kraj...da smo svi veseli i hiperaktivni,iako s druge strane tuzni jer se rastajemo..
to je taj trenutak kad je stvarno kraj... kraj jedne velike avanture...neke cu vidjeti malo cesce,neke povremeno..neke i nikada...ko zna kada?!..svatko ide svojim putem...
ali ja znam da one najvaznije osobe nikad necu zaboravit i da cu ih uvijek cuvati u kutku moga srca...
pamtit cu 1.srednje najvise zbog dragog frenda MARKA,koji je onda najvise bio uz mene,skojim sam provela dobar dio vremena,koji me znao nasmijati,a i biti rame za plakanje kad je trebalo..
2.razred cu pamtit najvise po mojoj maloj VANICI,jer je dijelila samnom lijepe i tuzne trenutke,i nikad necu zaboraviti nasu "JUDITU"(ma koji libar...) ....takodjer,tu je i dragi MATIJA koji je isto u 2.bio dosta uz mene,i ja uz njega... i bilo je nekih stvari koje smo oboje propustili..ali necemo sad o tome,sve u svemu,bilo nam je lijepo... 3.razred-moja draga i najdraza MAJA,moja BF....i dan danas....ona je jedina koju cu moci svaki dan vidjeti i ici snjom na kavu...ona je isto uvijek uz mene,i uvijek ce biti... ... i naravno,cuveni 4.razred....pamtit cu ga po tome sta smo napokon se recimo svi na neki nacin zblizili,nekad smo cak i znali biti slozni..a nekad i ne...uglavnom,uvijek smo jedan drugome pomagali koliko smo mogli... i dosao je kraj...danas sam i suzu pustila..jer nisam mogla vise izdrzati...jednostavno mi je zao sto neke osobe necu vise vidati svaki dan....sto nece vise biti dio mog zivota(na neki nacin).... ;( ... iskreno,danas mi je bilo ljepo sa svima njima... ;) pogotovo s Matijom...Vanom...a da ne zaboravim mog dragog susjeda BORKA....i njegovog partnera MARKA... ;)
evo.....nezelim previse pisati..jer bi mi mogle ponovo doci suze na oci... jedno veliko hvala svima...i puno vas sve volim..i falit cete mi,a ni sami necete znati koliko....a najvise:VANA,MATIJA,MARKO i BORKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VOLIM VAS!!!!!!!!!

to je to...kraj.........................

Post je objavljen 19.05.2005. u 21:42 sati.