Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenaoriental

Marketing

napokon blagostanje

hej. prošla par dana. crko mi net, a ja sretna ko mali majmun. ja sam moj mjesec.
prošla sam ruski. zadnji put da vidim te ljude, povezane tim krasnim slavenskim jezikom. tu je sandra - majka djevojke mojeg godišta, bavi se bioenergijom i uči ruski zbog posla,ne jede meso. nadalje, imamo ivanu , 4 godina hoteljerskog faxa, zlatni retriver, puši superlight i vozi neki staaaari auto. sara je prekrasna vegetarijanka, trudna eto, već 6. mjesec, pojela je 150 kg naranči. zadnja nam je došla ksenija. uspjela sam zaključiti da je ona poslovna zena s dvoje djece koja odlicno zna ruski. nekad davno je s nama bila i sonja - ima aferu sa šefom, žuti mobitel i veliku ambiciju za odvjetništvom. profa je carica, sarkazam, crni humor ( tu se nadopunjujemo), crvena kratka kosa, kožnjaci, ne jede ništa što ima mamu. zajedno smo grupica drukčijih ljudi povezanih istim interesom.
ODLIČNA KOMBINACIJA.
ona kava neki dan...sijalo je sunce dok smo bili zajedno. izmrcvarili smo Loua za stolice, sjeli van, pričali, naslanjao se je na ogradu koja se ruši...opet je pokazivao trbuh. njam...kako nošenje cigli oblikuje tijelo... ah...on ful ima ritma. dok lupa prstima po stolu, ono sto šalice proizvode trenjem je GLAZBA!!!nalaz o tome kako se pacijent "izgubio" jer je prošle noći "tulumario". i onda ta poruka, neznam sto mi je i sve više i više mi se svidjaš i ajmo za vikend van ZAJEDNO.BMECTE.TOGETHER.ZUSAMMEN.TU E IO.
paolo je dobio otkaz jer je mutio s marinom a vlade ga je probio. doznalo se za "iru i metalca". krešo je naporan. uživam doći dole kad radi metalac. on je super,dok je trijezan.onda postaje zviijer.
dino mi nije prijatelj. ne drži se dogovora, laže mi i samo zajebava. uspio me nazicirat danas. al nema veze, sad je gotovo. i uostalom, ja imam novog prijatelja...hmm...to je više OOMA(object of my affection).nwmd.
nazvala sam alexa. on je moj sedativ.
sutra zdm(zadnji dan maturanata). Maša i ja deremo po rakiji. kako će mi falit....

čujemo se.

Post je objavljen 19.05.2005. u 21:11 sati.